Archief - De topics van lang geleden

Bezitters van RAV-desktop scanner opgelet!

31-05-2003, 11:47 door Anoniem, 0 reacties
Onderstaand berichtje gekregen in mijn inbox van ISP ZeelandNet, op 30 mei 2003. Vooral voor RAV gebruikers waarvan de licentie gaat verlopen wel belangrijk genoeg, dacht ik zo.

E-mailbericht (gedeeltelijk).
===================

Veiligheid voor alles.
Om nu zomaar een kreet in de lucht te slingeren heeft weinig toegevoegde waarde, dus is er meer aan de hand. Dat klopt ook wel, want er gaat iets veranderen voor mensen die een RAV desktop scanner geïnstalleerd hebben.
Over een goede 14 dagen verloopt de licentie van zo’n 800 mensen. En iedere dag komen er weer een paar bij. Het slechte nieuws is dat RAV heeft aangegeven zich liever toe te leggen op het scannen van e-mail in plaats van uw harde schijf en download programma’s. Het goede nieuws is dat ZeelandNet inmiddels besloten heeft met Panda Software in zee te gaan. Panda is een oude vertrouwde die op heel veel nieuwe PC’s al geïnstalleerd wordt. Dat de Panda desktop download bovendien in het Nederlands is, vonden we een extra voordeel.

De advies verkoop prijs voor de Panda desktop virus scanner is € 39,95.
De prijs voor ZeelandNet abonnees blijft gelijk aan RAV, dus ook weer € 24,- voor een jaarlicentie. In de volgende nieuwsbrief zal de helpdesk uitgebreid aandacht geven hoe u van RAV kunt overstappen op Panda. Nu hoeft u nog niets te doen, als uw licentie vervalt, krijgt u automatisch een e-mail met instructies.

============================================
Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.