image

Roemeense pinpasfraudeurs slaan toe bij benzinestation

zaterdag 21 februari 2009, 11:32 door Redactie, 6 reacties

De politie heeft woensdagochtend twee Roemeense mannen gearresteerd die zeer vermoedelijk pinpasfraude bij een benzinestation in het Overijsselse Dalfsen wilden plegen. Na een melding kwamen agenten poolshoogte nemen en troffen daar skimapparatuur op de betaalautomaat van het tankstation aan. In de buurt van het station vonden de agenten een auto met twee personen die zichtbaar het benzinestation aan het observeren waren. Het ging om twee Roemeense mannen van 30 en 43 jaar, die zijn aangehouden. De politie is tevens een onderzoek gestart.

Reacties (6)
21-02-2009, 13:05 door spatieman
eh.
en hoelang duurde het voor de getipte agenten aanwezig waren ?
21-02-2009, 19:07 door Anoniem
Door spatiemaneh.
en hoelang duurde het voor de getipte agenten aanwezig waren ?

Na hun koffie pauze en buurt observatie, waarna ze 2 bellende auto chauffeurs een boete hebben uitgedeeld en een rondje om hun favo wijk hebben gereden zijn ze direct de verdachte personen gaan arresteren.
21-02-2009, 23:53 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
22-02-2009, 08:31 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
23-02-2009, 11:31 door Clockwork
Door Peter V
Door spatiemaneh.
en hoelang duurde het voor de getipte agenten aanwezig waren ?

De duur hangt tegenwoordig ook af hoe druk het verkeer is, hoeveel meldingen binnenkomen en hoeveel teams aanwezig kunnen zijn. In de spits is het voor hulpdiensten met zwaailichten aan bijna geen doorkomen meer aan.

Een beetje begrip voor de logistieke problemen van tegenwoordig zou de schrijver hier niet misstaan.
Dan ken jij Dalfsen niet. Ik houd het er meer op dat ze meer prioriteit gaven aan snelheidscontroles.
23-02-2009, 16:22 door Anoniem
Het was niet in Dalfsen maar in Oudleusen en dat is gemeente Dalfsen. Aanrijtijd is wat lang en ongeveer 5 minuten dankzij de gemeentelijke obstakels in en op de weg. Files kennen wij hier alleen als er een dikke trekker voorop rijdt of als de treinen oversteken bij Zwolle.

Erg goede sociale controle hier en een auto met vreemde kentekens is al direct verdacht of het moeten Deutsers zijn want komen ook langs dat benzine station op weg naar en van Nordhorn.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.