image

HAL2001 - vrijwilligers vorderen vochtig

dinsdag 7 augustus 2001, 11:30 door Redactie, 0 reacties

Update: meer HAL foto's hier.

Zondagavond arriveerden de eerste mensen van de HAL-organisatie voor het voorbereiden van "Hackers at Large" op de
campus van de Universiteit Twente. Maandagavond waren er al een kleine honderd vrijwilligers voor de opbouw aanwezig. Maandag regende het al een paar keer, maar in de loop van de nacht kwam het hemelwater pas echt los, om
pas in de loop van dinsdagochtend weer op te drogen.

Na een lange dag van tenten opzetten en experimenteren met het ingraven van glasvezels, kwamen de opbouwers maandagavond bij elkaar in de grote tent. Er was (en is) nog geen stroom, dus alleen verlicht door de beeldschermen van laptops en de koplampen van buiten geparkeerde auto's werd mail gelezen en het weerbericht opgevraagd.

Initiatiefnemer Rop Gongrijp: "HAL opbouwen vordert gestaag. Dit jaar zijn er meer kaarten voorverkocht dan er totaal mensen bij HIP'97 geweest zijn. Er zijn 1700 kaarten verkocht er worden 2500 a 3000 mensen verwacht."

Zijn
advies aan degenen die HAL willen bezoeken of nog willen helpen met opbouwen:
"Bezoekers kunnen donderdag komen want dan doet alles het als het goed is wel. Opbouwers kunnen uiteraard eerder komen, wel
regenkleding meenemen! In de loop van de week wordt het weer beter: voor vrijdag, zaterdag en zondag wordt er droog en zomers weer verwacht."


Foto (c) Sateh.com

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.