image

Bekladdingsarchieven down

donderdag 6 september 2001, 11:41 door Redactie, 4 reacties

Het bekladdingsarchief Safemode.org is alweer enkele dagen uit de lucht nadat vandalen aanvallen op grote sites hadden gedaan met het vervalste afzendadres van de webserver www.safemode.org. Ook het archief Alldas is na een oprisping van enige uren al bijna 2 weken weg. www.alldas.de verwijst nu naar het lokale nummer 127.0.0.1 (localhost). Beide sites zijn een bron van informatie voor zowel slachtoffers als geinteresseerden in dagelijkse netwerk-incidenten. We hopen dat ze snel weer terug zijn.

Reacties (4)
06-09-2001, 17:44 door Anoniem
mirrorsites als safemode en alldas mogen van mij wel offline blijven. Dan hebben de scriptkiddies eens tijd om zich bezig te houden met serieuzer dingen en uiteindelijk misschien wel echte hackers te worden.

doei
06-09-2001, 20:03 door Anoniem
Beetje flauw om safemode geen mirror site te noemen, ook al is defacen niet je stijl.

Security.nl wordt toch ook geen copy / paste genoemd, terwijl daar best veel gebruik van wordt gemaakt...

Base
07-09-2001, 10:32 door Anoniem
08-09-2001, 10:49 door zen
Safemode zal nog down zijn to de 19e. Een probleem
veroorzaakt door gespoofde DoS attacks (met onze IP) kon niet door onze ISP worden opgelost / begrepen.... dit terwijl er op een geven moment een abuse mail kwam over DoS attacks van onze IP met ICMP echo requests terwijl we die niet een kunnen zenden (firewall rules..)

Anyway tot de 19e geen safemode. http://www.hacker.com.br mirrored misschien wel defacements, tot voorkort mirrorden ze ook alle nieuwe defacements op safemode... (zonder html comments eruit te halen heh)

Grtz,

zillion
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.