Privacy - Wat niemand over je mag weten

look n stop firewall probleem

01-10-2008, 12:47 door [Account Verwijderd], 1 reacties
Hi, ik had wat problemen met mijn firewalll look 'n' see, ik kon namelijk niet op het internet, internet delen ging ook niet. Toen had ik een oplossing gevonden om in logboek te kijken en daar 2 poorten opgezocht die ik achteraf heb geopend. Internet delen en internet surfen ging nu wel.

Alleen was het nog niet helemaal opgelost... msn bestandsoverdracht ging erg sloom, youtube filmpjes downloaden erg traag en waarschijnlijk nog vale andere sloomheden.

Toen ben ik even op de officiele site geggaan van look n see en vond daar rules. Lijkt mij interessant om ze eens uit te gaan proberen. Toevallig kwam ik deze rule tegen:
http://www.looknstop.com/En/rules/rules.htm#ICS (Internet Connection Sharing (ICS))
Deze had ik geinstalleerd, nu gaat het bestandsoverdracht veel sneller in msn en youtube filmpjes gaan sneller downloaden.

Daarna heb ik de poorten die ik in het begin had geopend eens verwijderd en internet verbinding en bestanden delen via netwerk gingen ook weer plots na het installeren van Internet Connection Sharing (ICS)... alleen twijfel ik een beetje of Internet Connection Sharing (ICS) rule wel veilig is. Het lijkt mij namelijk raar dat alles nu wel werkt door 1 rule te installeren.

Wat denken jullie over die rule? Kan ik deze beter terug verwijderen en de poorten opnieuw openen?
Reacties (1)
01-10-2008, 12:48 door [Account Verwijderd]
hi, ik heb mijn toic verkeert forum geplaatst, je kan verder gaan in dit topic:
http://www.security.nl/artikel/23200/1/look_n_stop_firewall_probleem.html

Dit topoic mag verwijderd worden door de admin. Dank u
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.