image

Microsoft nog niet in paniek over worm-lek (Podcast)

donderdag 23 oktober 2008, 22:00 door Redactie, 0 reacties

Microsoft heeft de afgelopen weken flink gezweet op de update voor het worm-lek in Windows, toch is de softwaregigant niet in paniek. "We zijn zeker druk bezig, maar grote paniek, dan weten we niet meer wat we aan het doen zijn. Zo erg is het nog niet," zegt Ruud de Jonge van Microsoft in De Beveiligingsupdate podcast. Vanwege het ernstige lek is er een extra uitzending van de podcast.

De Jonge bevestigt dat het voor bedrijven lastig kan zijn vanwege het korte tijdsbestek om direct actie te ondernemen, toch probeerde Microsoft via de waarschuwing van vanochtend bedrijven al voor te bereiden. Het betekent wel dat systeembeheerders morgen al mogelijk moeten patchen en niet iedereen vindt dat een goed idee op vrijdag.

Verder laat de Director van de Developer & Platform Group (DPG) bij Microsoft Nederland weten waarom de nieuwe Windows besturingssystemen beter beschermd zijn en wat Windows 98 gebruikers moeten doen.

Praat terug
Iedereen die wel in paniek is geraakt, alle patches zat is of gewoon zijn zegje over de podcast wil doen kan in dit topic terecht. Laat weten wat jij vindt en graag bij volgende afleveringen hoort. Ben je allergisch voor podcasts of heb je liever wat meer vrouwen aan het woord, dan horen we dat natuurlijk ook graag.

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.