Archief - De topics van lang geleden

Stel je security vraag op het forum!

15-11-2008, 11:04 door Redactie, 11 reacties

Dagelijks krijgen we op de redactie van Security.nl talloze vragen binnen van mensen die problemen met computerbeveiliging en privacy hebben. Of het nu gaat om het instellen van bepaalde firewall rules, het kiezen van een virusscanner of het onderzoeken van een gehackt systeem. De meeste vragen zijn ideaal voor het forum, want velen weten er meer dan één. Heb je dus een vraag, een mening of wil je gewoon je ei kwijt, schroom niet en zet hem online. Uiteindelijk is daar het forum ook voor bedoeld! Voor de meest interessante vragen en topics is er tevens een plek op de frontpage gereserveerd, zodat je zeker weet dat heel "security minded" Nederland en België je bijdrage ziet en desnoods kan helpen. Sinds de nieuwe website hebben we het forum in de populairste onderwerpen ingedeeld, let dus op waar je je posting neerzet.

Reacties (11)
18-11-2008, 13:24 door Lamaar
Ik kijk wel link uit met hier een vraag te stellen. Voor je het weet, krijg je lullige opmerkingen naar je hoofd omdat je zo stom bent om met Windows te werken. Daar zit ik echt niet op te wachten.
18-11-2008, 18:51 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
18-11-2008, 20:46 door Zipper306
Door IceyoungWat??????????? WERK JIJ MET WINDOWS ??????????????? ;-)

Ik werk ook met Windows, en tot volle tevredenheid.
Maar dat mag zeker hier niet verteld worden, van de anti microsoft mafia.
18-11-2008, 23:23 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
21-11-2008, 05:47 door Anoniem
Door LamaarIk kijk wel link uit met hier een vraag te stellen. Voor je het weet, krijg je lullige opmerkingen naar je hoofd omdat je zo stom bent om met Windows te werken. Daar zit ik echt niet op te wachten.

Lamaar laat echt geen enkele mogelijkheid ombenut om te janken, te zeiken en door te zagen over zn eigen systeem en de systemen waar hij tegen is, omdat hij er geen moer van begrijpt. Werk je wel es?


Michael
21-11-2008, 10:44 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
23-11-2008, 04:37 door Marti van Lin
Vreemd dat men nog steeds de redactie aanschrijft over gerelateerde vraagstukken, want MI wordt het forum hiervoor al jaren gebruikt. Ik kan me tenminste nog herinneren dat ik een aantal jaren geleden, gedeelten van Snort logs (waar ik toen geen wijs uit kwam) heb gepost.

En dat gekrakeel van Jip en Janneke, moet je maar met een flinke brok zout nemen. Op iedere ICT gerelateerde site, met een reactie systeem, is de OS-oorlog aan de orde van de dag en het zal zo in alle eeuwigheid blijven. Het hoort er eigenlijk ook gewoon een beetje bij :-)
23-11-2008, 11:01 door Lamaar
Door Anoniem
Door LamaarIk kijk wel link uit met hier een vraag te stellen. Voor je het weet, krijg je lullige opmerkingen naar je hoofd omdat je zo stom bent om met Windows te werken. Daar zit ik echt niet op te wachten.

Lamaar laat echt geen enkele mogelijkheid ombenut om te janken, te zeiken en door te zagen over zn eigen systeem en de systemen waar hij tegen is, omdat hij er geen moer van begrijpt. Werk je wel es?


Michael
En waar ben ik dan tegen? Verder: heb jij ooit een echt vak geleerd? Of speel jij alleen maar met computers? Ga dan eens om je heen kijken, zet die oogkleppen af, er zijn nog heel wat andere beroepen hoor. Maar ja, die horen volgens jou allemaal tot het klootjesvolk, de domme gebruiker. Wat zou je zeggen als je bij een arts zou komen met een of andere kwaal en die arts zou je niet helpen, maar alleen maar zijn collega's er bij halen om eens flink te lachen om jou omdat je geen medicijnen hebt gestudeerd?

Klootzak in het kwadraat, dat is de groep waar jij bij hoort.
24-11-2008, 11:44 door Anoniem
Nee jij dan. Als een soort Bill Gates Schandknaap heb je je maagdelijkheid te grabbel gegooid.

Wees toch kritisch in plaats van het enige dat je kent als het enige juiste te erkennen.

Ik verdenk je er zelfs van daar nog werkzaam te zijn ook en tijdens de vele indoctrinatie bijeenkomsten nog het hardste mee te zingen? Of heb ik het mis.
Afgaande op je reactie denk je heel wat te weten van de persoon Michael

En wat je als voorbeeld aandroeg getuigt niet bepaald van een overschot aan intelligentie. Je doet het trouwens zelf ook. Er is volgens jou maar 1 waar systeem en in jouw Microsoft kerk wordt maar 1 Mantra gebeden.

Maar ik zou em wel met "Meneer" Klootzak in het kwadraat aanspreken, wel zo netjes.

Ik werk trouwens wel met windows, maar dat natuurlijk terzijde.

Ik geniet trouwens wel enorm van de Jip en Janneke verhalen hoor. Ga vooral zo door haha.

Michael supporter ;)
24-11-2008, 19:44 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
25-11-2008, 04:27 door Anoniem
Zn naam zegt eigenlijk al genoeg.

Lamaar zn schuttingtaalgebruik genoeg over zn niveau.
Daar kon ik Eerde nog niet eg op betrappen geloof ik, dus die heeft nog wel enige klasse.

Op zn verdere ongefundeerde beschuldigingen ga ik maar geeneens in. En waar je tegen bent lijkt me wel duidelijk, als ik al je reacties lees, elke keer weer.
Bedankt voorhet advies iceyoung. Je hebt gelijk.
Ik vind dergelijk gejammer niet thuis horen op een plaats waar mensen geholpen dienen te worden, maar je hebt gelijk.

En Lamaar...oprecht succes met je sollicitaties. Wie weet...Microsoft.....Als belmiep of zo.

Michael
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.