image

Kinderen hackten e-mail van vermoorde vader

vrijdag 5 december 2008, 16:37 door Redactie, 2 reacties

Twee Amerikaanse kinderen hebben honderden keren de e-mail van hun vader gelezen, via GPS zijn bewegingen gevolgd en worden nu met zijn dood in verband gebracht. Arunkumar Ingle werd begin dit jaar dood in zijn huis gevonden. Tijdens het onderzoek naar de moord bleek dat zijn kinderen een keylogger op de PC hadden geïnstalleerd. Zodoende hielden ze nauwlettend het surfgedrag en e-mailverkeer van hun vader in de gaten. In totaal zouden ze sinds 2004, toen de keylogger werd geinstalleerd, meer dan 450 keer zijn ingelogd. De informatie speelden ze door naar hun moeder, van wie Ingle op het punt stond om te scheiden.

Het tweetal, nu 22 en 25 jaar oud, plaatste ook een GPS tracker op de auto van hun vader. De kinderen zijn inmiddels gearresteerd wegens het hacken van hun vaders PC. In een verklaring liet de dochter weten dat ze hun vader op overspel wilden betrappen. Volgens de politie is Ingle door iemand vermoord die hem goed kende.

Reacties (2)
06-12-2008, 09:58 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
08-12-2008, 16:07 door Anoniem
Tsja, wat je zoal kunt doen met al die technieken.....kan dus ook de verkeerde kant doorslaan, al zal nog moeten blijken of ze ook iets met de moord van doen hebben....goede techniek daarvoor inzetten om te onderzoeken... Euphema
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.