Privacy - Wat niemand over je mag weten

NWO S&K Bilderberg Order of Death Bohimian crove Esoteric Agenda

30-12-2008, 05:31 door vivalacorko, 5 reacties
Hallo beste mensen.

Ik weet dat er een hoop onzin op het net rondzwerft, maar net zoals in het echte leven kan je zelf wel vaak onderscheidt maken tussen goed/slecht onzin/geen onzin.

Ik volg al jaren die conspiracies over NWO S&K Bilderberg Order of Death Bohimian crove Esoteric Agenda.

Wel ik weet met 100% zekerheid dat er in nl geheime diensten zijn die mensen/groeperingen inhuren en proberen te imponeren met gevaarlijke praatjes om bepaalde doelen te berijken (zelf gezien).

Voorbeeld: infiltratie opdrachten, liquidaties en andere minder makkelijk verklaarbare zaken, door derden uit laten voeren zodat er als het gelekt word een soort van katvanger aangewezen kan worden.

nu is mijn vraag, wat vinden jullie er van en hebben jullie ook dergelijke zaken van dichtbij gezien/gehoord?
Reacties (5)
30-12-2008, 11:48 door Anoniem
Lijkt mij niet echt een onderwerp wat op security.nl thuishoort, daar zijn genoeg andere websites voor te vinden.
30-12-2008, 12:31 door Anoniem
wist je dat daar pilletjes tegen bestaan ?

:)
30-12-2008, 16:28 door Anoniem
Tja, ik heb er zelf niet echt veel ervaring mee, maar uit heel veel boeken in een bepaald genre (geschreven door oud inlichtingen-agenten etc.) kun je opmaken dat vrijwel alle regeringen gebruik maken van huurlingen om bepaalde klusjes op te knappen waar hun naam niet aan verbonden mag zijn. Welke reden er voor is dat hun betrokkenheid niet bekend mag worden kan natuurlijk heel divers zijn, maar dit gegeven lijkt me niet echt schokkend.

Er zit vaak een heel groot verschil tussen de verklaringen voor bepaalde dingen die we in de pers horen en de daadwerkelijke oorzaak. De wereld van geheime diensten is schimmig en opereert meestal op of over het randje van de wetgeving. M.i. is dit een noodzakelijk kwaad, veel kwaadwillenden laten zich niet door een boze vermaning afstoppen, die moet je daadwerkelijk fysiek uitschakelen. En boem is dan altijd nog de beste hó.
Als je deze zaken puur op ethische principes gaat beoordelen, zul je waarschijnlijk zien dat er veel zaken niet door de beugel kunnen. Beoordeel je echter pragmatischer (beter 1 kwaadwillende dood dan 3 onschuldigen, bijv.) dan is het zeker verdedigbaar.
31-12-2008, 11:20 door Anoniem
hier een youtube filmpje van iemand die een imperium heeft gebouwd door huurlingen te gebruiken.

http://www.youtube.com/watch?v=y1dMeM8VpAs


Het gaat om iemand die doet alsof ie kapitalist is, maar technisch gezien is het een communist omdat het communisme beschrijft dat de staat alle productie factoren heeft, en alle mensen alles uiteindelijk af moeten geven.


Ik geloofde ook altijd dat ie kapitalist was, maar als je even nadenkt dan zie je dat ie gewoon een communist is, hij heeft letterlijk gezegt 'er is maar plaats voor 1 bedrijf op de wereld'

Het gaat meestal gewoon om geld, niet om dreiging.

Kijk anders is naar Theo van Gogh, een zoon van een BVD medewerker, hebben ze de moord op hem voorkomen? Terwijl in het appartement van de dader zelfs afluister apparatuur zat.

Draai het is om,
31-12-2008, 18:32 door Anoniem
"Het gaat om iemand die doet alsof ie kapitalist is, maar technisch gezien is het een communist omdat het communisme beschrijft dat de staat alle productie factoren heeft, en alle mensen alles uiteindelijk af moeten geven."

Ehm. Een kapitalist is goed, en een communist slecht ofzo ? Welk punt wil je hier in hemelsnaam maken ? ;)
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.