image

Marokkaanse hackers herrouteren Israëlische websites

zaterdag 3 januari 2009, 10:42 door Redactie, 20 reacties

Naar aanleiding van het conflict in de Gazastrook zijn al meer dan 10.000 Israëlische websites door Moslim-hackers beklad, een groep Marokkaanse defacers ging nog een stap verder. De hackers wisten toegang te krijgen tot de DNS-instellingen van een aantal grote sites, zoals YnetNews.com en israirairlines.com. Door het wijzigen van de instellingen, werden bezoekers doorgestuurd naar een in Amerika ondergebrachte website. Die maakte een vergelijking met de conflicten in Irak en Gaza en de holocaust. Volgens de CEO van DomainTheNet, de registrar waar de aangevallen websites waren ondergebracht, wisten de aanvallers een server van het bedrijf te hacken en zo de wachtwoorden van de domeinen te achterhalen.

Reacties (20)
03-01-2009, 11:51 door spatieman
die moslim landen van internet afslutien dan maar.
03-01-2009, 12:04 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
03-01-2009, 12:04 door Anoniem
"door Moslim-hackers beklad"
Ik begrijp echt niet wrm altijd sommige mensen ze hun geloof bij trekken!!!

Door spatiemandie moslim landen van internet afslutien dan maar.

hahaha dan maar Gas en olie verbieden voor europe
03-01-2009, 14:10 door Anoniem
Iceyoung en spatieman wat een stel racisten zijn jullie. Lekker voor Israel als je weet wat er allemaal aan de hand is en als je het zelf zou meemaken daarzo zou je wel anders praten. en idd net als anoniem zei waarom moeten sommige mensen hun geloof erbij betrekken en hoe kunnen jullie nou weten dat het marokkaanse hackers zijn. Maarja het klinkt wat leuker als dat de titel is dan denk je dat er meer mensen het gaan lezen
03-01-2009, 14:43 door Anoniem
Door spatiemandie moslim landen van internet afslutien dan maar.
en meteen alle andere reli-fundamentalisten ook even, net zoals dat clubje in den haag met hun schaamhaarcontrole enz...
ontopic? offtopic? voor mij zeker on topic, wij zien hun als de terrorist, en zij zien ons als de terrorist, en daarom blazen we elkaar dagelijks op, kijken elkaar met de rug aan en wat nog meer, terwijl een heel klein groepje mensen lekker veilig in hun schuilkelders de opdracht geven om een geheel land te vernietigen, want de hamas is niet het enige doelwit, elke palestijn is doelwit...
omgekeerd precies hetzelfde, een baardmans in een grot maakt jonge beinvloedbare mannen wijs dat "ongelovigen" vermoorden de wil van god is, maar je moet maar niet denken dat hij het goede voorbeeld geeft en zichzelf opblaast...

als alle burgers de handen ineen slaan dan is er niemand meer beschikbaar om het vuile werk van dat hele kleine clubje uit te voeren, zou dat niet een geweldig goed voornemen zijn voor het komende jaar?
03-01-2009, 15:30 door cyberpunk
10.000 maar? Ze moesten er nog veel meer "bekladden"...
03-01-2009, 17:48 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
03-01-2009, 18:48 door Anoniem
Door XylorIceyoung en spatieman wat een stel racisten zijn jullie. Lekker voor Israel als je weet wat er allemaal aan de hand is en als je het zelf zou meemaken daarzo zou je wel anders praten. en idd net als anoniem zei waarom moeten sommige mensen hun geloof erbij betrekken en hoe kunnen jullie nou weten dat het marokkaanse hackers zijn. Maarja het klinkt wat leuker als dat de titel is dan denk je dat er meer mensen het gaan lezen

Je weet toch ook dat die lieverdjes van hamas ermee begonnen. Ik sta er achter met Israël, laat ze het maar voelen. En soms zit er inderdaad een mens bij, maar dat is altijd mogelijk.
Als die raketten van hamas verder kwamen hadden ze het heus wel gedaan om ze een grote stad in te knallen.
Je hoort een heleboel mensen ook niets zeggen over die zinloze oorlog die we voeren over iets wat nog nooit is aangetoond. En daarbij vallen ook burgers.

Persoonlijk vind ik het weer kinderachtig om websites te hacken, als ze zo nodig een statement willen maken gaan ze toch lekker bij hamas in het leger.
Demonstraties zijn zo zinloos voor zulk soort dingen. (wij zitten veilig...MAAR het moet wel stoppen want dit kan niet, dus doe er wat nuttigs tegen dan).
04-01-2009, 10:07 door Lamaar
Door AnoniemIceyoung en spatieman wat een stel racisten zijn jullie. Lekker voor Israel als je weet wat er allemaal aan de hand is en als je het zelf zou meemaken daarzo zou je wel anders praten. en idd net als anoniem zei waarom moeten sommige mensen hun geloof erbij betrekken en hoe kunnen jullie nou weten dat het marokkaanse hackers zijn. Maarja het klinkt wat leuker als dat de titel is dan denk je dat er meer mensen het gaan lezen
Hamas stuurt al jaren raketten naar Israel, zelfs tijdens een zogenaamd bestand. Wat zou jij in zo'n geval doen? Gewoon zitten wachten tot je een keer vermoord wordt?
En dan dat gelul over geen eten. Ze kunnen wel dagelijks honderden raketten kopen. Daar zouden ze nou eens eten voor moeten kopen, die rattenkoppen daar in de Gaza. Het wordt nou echt eens tijd dat we stoppen met die softietolerantie tegenover die islamitische moordenaars.
04-01-2009, 11:46 door Anoniem
Hamas is al lang uit op een gewapend conflict met Israël, vandaar al die raket beschietingen op Israël.
Ze wisten dat Israël op een gegeven moment moest ingrijpen om die raketten beschieten op woonwijken te stoppen.
En nu kan hamas weer het " zielige slachtoffer" spelen; de propaganda machine van Hamas draait op volle toeren met allerlei video en foto beelden.
En ze kunnen nu weer de martelaar spelen en hun prestige in de moslim wereld hierdoor vergroten; hamas kan het werkelijk niets schelen dat hun eigen burgers hierbij het slachtoffer worden; daarom zitten ze vaak verscholen tussen burgers .
04-01-2009, 12:57 door Anoniem
Door spatiemandie moslim landen van internet afslutien dan maar.

Deze sukkel weet kennelijk niet uit welke richting wordt geschoten !
04-01-2009, 14:04 door Anoniem
@Iceyoung die zei:
Wat doen ze uberhaupt op deze Westerse uitvinding die Internet heet.

Wat een racistische opmerking! weet niet of je het weet maar wiskunde (iets wat dit allemaal mogelijk maakt) is verre van een westerse uitvinding. Ja, hoe ver wil je terug gaan? toen wij nog in dit moeraslandje elkaar de hersens insloegen waren er al ver gevorderde niet-westerse beschavingen, je lult dus uit je nek.
04-01-2009, 15:47 door Anoniem
en wie is er weer het slachtoffer? juist de simpele ziel. israelier, palestijn. bejaard of kind. ziek of invalide. de leiders zitten in ieder geval veilig in de kelders van gaza, jeruzalem of welke andere stad. makkelijk. degene die de vrede als wapen hanteert, heeft het beste wapen in handen. de gewapende strijd heeft niks opgeleverd. men wil geen vrede, dat is slecht voor de wapenindustrie en ook slecht voor de aandeelhouders, zeker in deze tijden.
04-01-2009, 18:31 door Anoniem
Door Anoniem"door Moslim-hackers beklad"
Ik begrijp echt niet wrm altijd sommige mensen ze hun geloof bij trekken!!!

Omdat Israeliers per definitie jood zijn en marokanen per definitie moslim.
Wat is daar nou zo moeilijk aan. Tja als je niet verder kijkt dan je europeese neus lang is......
04-01-2009, 23:17 door Kukel
Heren.... NuJij is een betere plek voor deze OT berichten...
05-01-2009, 09:07 door Anoniem
Wat een frustratie en vooroordelen...Gaaaaph.. dit soort herhalingen zijn al net zo saai als de reclames op tv......
En natuurlijk geen enkele reactie van toegevoegde waarde...

kids...
05-01-2009, 10:30 door Kahits
(....) hackers herrouteren (....) websites

Slechte zaak. Het gaat hier om meer dan 10.000 websites!
De registrar DomainTheNet moet met z'n billen bloot.
05-01-2009, 15:05 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
05-01-2009, 19:00 door Anoniem
Ik zou de moderator van deze site vriendelijk willen verzoeken een slotje hierop te zetten, ik ben van mening dat
Dit forum niet bedoeld is voor dit soort kinderachtig gewauwel
ik dank u bij voorbaat
06-01-2009, 09:02 door Redactie
Tot zover het politieke debat, het is Security.nl, niet Den Haag Vandaag.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.