image

Gehackte winkelketen geeft klanten korting

maandag 26 januari 2009, 09:51 door Redactie, 2 reacties

De winkelketen die voor een van de grootste gevallen van creditcarddiefstal ooit verantwoordelijk is en er uiteindelijk met een tik op de vingers vanaf kwam, heeft zijn klanten als goedmakertje vijftien procent korting op het assortiment gegeven. Hackers wisten via een slecht beveiligd WiFi-netwerk de creditcardgegevens van 94 miljoen TJX-klanten te stelen en voor meer dan een miljoen dollar schade te veroorzaken. Hoewel het winkelketen TJX was die de informatie onversleuteld over het netwerk verstuurde, waren het de banken die voor de schade moesten opdraaien.

Om de klanten tegemoet te komen vierde het bedrijf afgelopen donderdag "Customer Appreciation Day". Iedereen die iets bestelde kreeg 15% korting. Toch zijn getroffen klanten niet over de actie te spreken. "Drie jaar later heb ik er nog steeds last van", zegt Mary Ann Dipietro. Zo zijn er nog steeds discrepanties in haar kredietoverzicht en kostte het rechtzetten van de onterechte afschrijvingen haar 4500 dollar.

Reacties (2)
26-01-2009, 10:23 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
26-01-2009, 19:19 door jefdom
die15%is indredaad een win win operatie,maar dat ze zelf de info ongeencrypteerd de boel verstuurde en daar de banken
voor lieten opdraaien dat gaat toch boven mijn petje hondsbrutaal noem ik dat iemand anders voor je blunders laten opdraven en dan er nog met gratis publi uitkomen zucht!!!!
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.