image

Cisco repareert IOS gatenkaas

donderdag 26 maart 2009, 11:05 door Redactie, 1 reacties

Netwerkgigant Cisco heeft meer dan tien beveiligingslekken in het Cisco Internetwork Operating System (IOS) gepatcht. Het besturingssysteem dat in de meeste Cisco routers en switches aanwezig is, kreeg acht security bulletins voor meerdere beveiligingslekken te verwerken. Via de kwetsbaarheden is het voor een aanvaller mogelijk om Denial of Service aanvallen uit te voeren of informatie te achterhalen, zoals de configuratie van de router of switch. DoS-aanvallen op de netwerkinfrastructuur van bedrijven kan grote gevolgen voor de continuïteit hebben. Naast patches heeft Cisco ook workarounds online gezet om zo de kwetsbaarheden op te lossen. Meer informatie op Cisco.com.

Reacties (1)
26-10-2009, 11:55 door Anoniem
Alleen jammer dat die sw niet beschikbaar is voor iedereen maar je moet eerst flik wat euro's op tafel leggen om die sw te krijgen.
Kocht ooit een aantal router welke niet werkte met de bijgeleverde firmware.
Toen bekend was dat mijn probleem was opgelost in nieuwere firmware kreeg ik de horen download die maar en dan is het opgelost. Maak als Niet cisco partner had ik geen toegang tot die bestanden. Dus moest ik ineens gaan betalen voor die firmware.
Heb de hele handel retour gestuurd en een ander merk gekocht. Bagger club Sjitco
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.