image

Reizende hacksmith kraakt hotels en vliegmaatschappijen

woensdag 30 juni 2010, 14:28 door Redactie, 4 reacties

Mag je bedrijven die klanten met slimmigheidjes en geniepige contractvoorwaarden ongestoord een poot uitdraaien hacken? Dat is de vraag die beveiligingsonderzoeker Saumil Shah tijdens Hack in the Box Amsterdam zal beantwoorden. “Wat is het nut van kennis van beveiliging als je er geen kwaad mee kunt bestrijden?”, stelt Shah. Tijdens zijn presentatie "Travelling Hacksmith" demonstreert hij trucs om gratis internet in hotels of een betere plek in een vliegtuig te krijgen. Ook laat hij zien hoe een hotelkamer zonder bijbetaling naar een suite is op te waarderen. In alle gevallen gaat het om echte voorbeelden.

De presentatie vindt achter gesloten deuren plaats en is tevens de afsluiting van de Hack in the Box Amsterdam conferentie. "Er zal niets worden opgenomen van de presentatie en de slides worden ook niet online gezet achteraf. Er worden ook geen handouts uitgedeeld", aldus de organisatie. Opmerkelijk genoeg betekent het bijwonen van de presentatie automatisch een acceptatie van de Algemene Voorwaarden van de lezing, die voor zeven dollar bij Shah zijn te verkrijgen.

Reacties (4)
30-06-2010, 16:39 door Anoniem
Leuk bedacht, maar geld vragen voor algemene voorwaarden werkt niet in Nederland. De voorwaarden zijn ongeldig.

Misschien wil security.nl wel geld betalen voor een filmpje van de presentatie?
30-06-2010, 21:25 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
30-06-2010, 21:36 door Anoniem
Door unaniem:
Door Anoniem: Leuk bedacht, maar geld vragen voor algemene voorwaarden werkt niet in Nederland. De voorwaarden zijn ongeldig.

Misschien wil security.nl wel geld betalen voor een filmpje van de presentatie?


ARRO, niet aan eisen voldoen, wel eisen stellen. (ik heb speciaal voor jou gedoe even ingelogd, omdat ano's wel erg ego's zijn, daar begin ik toch echt genoeg van te krijgen)

Probeer eens eerst goed te lezen voordat je een reactie geeft.
02-07-2010, 06:59 door Jay-Jay
Hij heeft dezelfde presentatie een jaar of 3 geleden ook op Hack.lu gegeven, dus ik snap niet waarom ze zo geheimzinnig doen :-)

http://archive.hack.lu/2007/saumil_escaping_captive_portals.pdf

Lijkt mij niet dat daar zo schokkend veel bijgekomen is
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.