image

Lockheed Martin ontkent hackeraanval op JSF

zondag 26 april 2009, 09:16 door Redactie, 3 reacties

Het verhaal van de Wall Street Journal dat hackers allerlei vertrouwelijke informatie over de Joint Strike Fighter hebben gestolen klopt van geen kant, zo laat fabrikant Lockheed Martin in een reactie weten. "We zijn van mening dat de Wall Street Journal onjuist was in haar beeld over succesvolle cyberaanvallen op het F-35 programma." Ook Chief Financial Officer Bruce Tanner laat weten dat hij niets over de aanvallen heeft gehoord en er nooit vertrouwelijke informatie is uitgelekt.

Tanner erkent wel dat er continu aanvallen plaatsvinden, net als op de netwerken van de Amerikaanse overheid. "We hebben strenge maatregelen genomen om dit soort aanvallen te detecteren en stoppen." Ook een woordvoerder van het Ministerie van Defensie merkt op dat er niets aan de hand is en er geen "specifieke zorgen" zijn. De Wall Street Journal blijft echter achter het eigen verhaal staan.

Reacties (3)
26-04-2009, 13:53 door Anoniem
Ja, je kunt het maar beter ontkennen ..... , hoewel ? : " Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel."
27-04-2009, 11:41 door Anoniem
Ook Chief Financial Officer Bruce Tanner laat weten dat hij niets over de aanvallen heeft gehoord

Na alle ophef daarover de afgelopen dagen? Zit die man soms in een afgelegen lamaklooster zonder satelliettelefoon of zo?
27-04-2009, 13:36 door Anoniem
Lijkt mij overigens wel vreemd dat je als defensie bedrijf je 'bedrijfsgeheimen' op je internet-capable pc's neerzet; de zin: 'ronduit dom' comes to mind..
Dat je de fiannciën daarop neerzet; prima, dit soort info/geheimen?
Dan ben je echt ***********
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.