image

"Gruwelijke afbeeldingen" op gehackte site Sri Lankaans leger

maandag 4 mei 2009, 12:34 door Redactie, 7 reacties

Het leger van Sri Lanka meldt dat haar website door rebellen is gehackt en dat er "verschrikkelijke en schokkende" afbeeldingen geplaatst zijn.

Het technische team achter de site was vervolgens urenlang bezig om de site in haar oude staat terug te zetten. Het Ministerie van Defensie legt de schuld bij de Tamil rebellen. "De officiële nieuwssite van Sri Lankaans leger, army.lk, is gehackt en technisch "vermoord" door waarschijnlijk Tiger terorristen, en op afgelopen vrijdag werden er walgelijke afbeeldingen geplaatst", meldt het leger in een officieel bericht. Zo waren er foto's te zien van onder andere slachtoffers van de burgeroorlog.

Inmiddels is de site weer in oorspronkelijke staat online.

Reacties (7)
04-05-2009, 13:09 door Anoniem
Waarde collega's,


Geeft de definitie "Tiger Team" een nieuwe betekenis...


vriendelijke gegroent,

anonymous maximus
04-05-2009, 14:06 door Eerde
Tsja, in ieder conflict heb je een [1] groep die voor de 'slechterik' moet doorgaan, in dit geval de Tamils, en in het Midden Oosten de Balesteinen.
Dan willen we natuurlijk van hen geen voto's van afgeslachte kindjes zien of de gevolgen van fosforbommen, want de andere kant... dat zijn de echte slachtoffers, heeft iemand bepaald. :(
04-05-2009, 15:41 door Anoniem
Wacht maar op de tegenacties op bijvoorbeeld de rebellenwebsite, Tamilnet. Met naar verwachting evenveel bloedige foto's - ook de rebellen zijn bepaald geen lievertjes en hebben duizenden 'onschuldige' burgerdoden, Singhalezen en Tamils, op hun conto staan.....
04-05-2009, 17:15 door Night
Ik zou tegen de tiger "terroristen" willen zeggen: ga zo door jongens mijn support hebben jullie nu al, blijf lekker hacken ipv te schieten.

Wat zou het mooi zijn als de conflicten in de wereld werden beperkt tot het hacken van andermans website in plaats van het maken van slachtoffers.
04-05-2009, 18:26 door Anoniem
Het is beiden niet goed te keuren niet hacken en niet oorlog punt!
05-05-2009, 11:38 door Anoniem
Door Eerde: Tsja, in ieder conflict heb je een [1] groep die voor de 'slechterik' moet doorgaan, in dit geval de Tamils, en in het Midden Oosten de Balesteinen.
Dan willen we natuurlijk van hen geen voto's van afgeslachte kindjes zien of de gevolgen van fosforbommen, want de andere kant... dat zijn de echte slachtoffers, heeft iemand bepaald. :(

IDD!

"What difference does it make to the dead, the orphans and the homeless, whether the mad destruction is wrought under the name of totalitarianism or the holy name of liberty or democracy ?"

(Mahatma Gandhi, "Non-Violence in Peace and War")
27-07-2009, 12:24 door Anoniem
Toch zie ik liever een dooie terrorist...
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.