Poll
image

Ultrascan is...

maandag 25 mei 2009, 12:15 door Redactie, 7 reacties
een successvolle multinational
3.59%
een hoax
31.79%
weet ik niet
52.48%
onbegrepen en onderschat
12.14%
Reacties (7)
26-05-2009, 12:00 door Anoniem
Als je het pr verhaal op hun site moet geloven zijn ze heel er groot.
Als je hun KvK doorneemt of hun kantoor in Amsterdam bezoekt kom je bedrogen uit.
Als je hun werkwijze op televisie ziet komen ze niet verder dan scriptkiddies in pak
Als je hun prestaties volgt krijg je nooit bewijs alleen mooie verhalen.

Ik denk dat de bedenker van Ultrascan zich groter voordoet dan hij is. Hij zal er vast geld mee proberen te verdienen, maar ik vind het onsmakelijk hoe Engelsman werkt en anderen die kennelijk geen benul hebben van professioneel werk er achteraan lopen juist omdat Ultrascan het nieuws haalt.
26-05-2009, 18:19 door Anoniem
Neem deze poll's toch niet zo serieus. Kijk maar eens met Google, waar "Ultrascan" allemaal voor kan staan.
26-05-2009, 23:53 door Anoniem
Ultrascan is vrij om zich elke identiteit aan te meten, geen probleem de wereld zit vol met feiten en tuurlijk/helaas ook fictie.
De journalistiek (lees: security.nl, nu.nl, dagbladen maar ook Vara's Kassa) hebben echter wel een verwantwoordelijkheid waarop zij afgerekend gaan worden, namelijk die van het brengen van correct nieuws. Correct is natuurlijk ook een vrij vaag begrip. Toch lijkt het mij dat het controleren van berichtgeving, controleren van bronnen, controleren van tegen geluiden enkele onbetwiste onderdelen zijn bij het brengen van correct nieuws. Voor diegene die dus weten wat Ultrascan (niet) is zit het het slotstuk van deze komedie niet bij Ultrascan maar bij het over de knie leggen van deze media met alle argumenten die nu al grotendeels openlijk op tafel liggen.

Ook instanties als de NVB, Internet Providers en andere belanghebbende zouden er goed aan doen om resultaten van Ultrascan te bestrijden op argumenten en/of laster ipv het een stille dood te laten sterven, Ultrascan blijft namelijk een graag gehoorde partij in een medialandschap waar de "ondenkbare berichten" erg in trek zijn om de lezer te behouden.
27-05-2009, 19:29 door Anoniem
Quote: In the past 15 years, Ultrascan has set up an unrivaled human intelligence network, consisting of 3200 experts in 69 countries. These experts provide the basis for our Professional Investigative Services. They can assist you in any investigation.

SpecialtiesResearch Open Source Crime Networks, social and criminal cross border networks of anonymous perpetrators, that share knowledge to perpetrate crime on a no cure no pay basis, Nigerian 419 Advance Fee Fraud, Tracing persons, Tracing assets. Development of corporate ID theft protection programs

En vervolgens is er van al deze 3200 experts maar één in linkedin..... Ook geen ex-medewerkers.....
28-05-2009, 13:28 door Anoniem
Josef Goebbels, de Nazi minister van propaganda bedacht indertijd “de grote leugen”. De grote leugen werkt als volgt. Als je een speciaal doel wilt bereiken, bedenk je een grote leugen, die je steeds herhaalt, totdat mensen gaan geloven dat het wel waar moet zijn wat je zegt. Op dat moment is de leugen geen leugen meer, maar is de leugen de nieuwe waarheid geworden.
29-05-2009, 07:09 door Anoniem
@ Redactie : Ga eens undercover, en probeer als 'klant' contact te leggen met Ultrascan. Een beetje social engineering kan nooit kwaad, en het levert leuk journalistiek materiaal ? ;-)
29-05-2009, 07:10 door Anoniem
Bestaat Ultrascan niet uit 1 persoon, ook al staat op de website dat het om een netwerk van duizenden mensen zou gaan ?
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.