image

The Pirate Bay mag nog even online blijven

dinsdag 26 mei 2009, 15:03 door Redactie, 3 reacties

Werd het viertal achter The Pirate Bay eerder veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf en een geldboete van 3,6 miljoen dollar, nu heeft de rechter bepaald dat de Zweedse downloadsite voorlopig nog niet offline hoeft.

Dat heeft de rechter bepaald nadat vertegenwoordigers van de muziekindustrie hadden geëist dat de site direct offline zou gaan. Echter, de rechter wil eerst de reactie van de beheerders aanhoren, waarna hij een besluit zal nemen of de site inderdaad al dan niet offline gehaald moet worden. Maar eerst moet het hoger beroep dat de mannen aangespannen hebben afgerond worden. De eis van de advocaten van Universal, EMI, Sony en Warner om de sitebeheerders een spreekverbod te geven werd direct naar de prullenbak verwezen.

Reacties (3)
26-05-2009, 15:59 door Anoniem
"De eis van de advocaten van Universal, EMI, Sony en Warner om de sitebeheerders een spreekverbod te geven werd direct naar de prullenbak verwezen. "

mega...

if you don't like it sue us...
26-05-2009, 16:07 door Anoniem
"vertegenwoordigers van de muziekindustrie"
De maffiosi..
Iedereen aanklagen, en de artiesten schieten er toch niets mee op, omdat bijna alles naar de platenmaatschappijen gaat..
24-06-2010, 17:05 door Anoniem
slecht artikel, het is namelijk 1 jaar gevangenisstraf, niet 10

klinkt mij als bangmakerij in de oren (offline gehaald moet worden, pfffff)
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.