image

Prijsvraag: Win vrijkaarten voor Black Hats Sessions Part VII

dinsdag 2 juni 2009, 10:33 door Redactie, 6 reacties

Voor alweer de zevende keer organiseert Madison Gurkha de Black Hats Sessions, dit keer in het teken van Incident Response & IT forensics. Ging het programma van de vorige editie in op de duistere en criminele kant van het Hacken: Hacking for Profit, nu wordt er naar de gevolgen gekeken: Gehackt? En wat nu? Sprekers zijn Roland Vergeer, Arnoud Engelfriet, Walter Belgers van Madison Gurkha, Marnix Kaart van het NFI en Erwin van Eijk van het NFI.

Programma
Belgers behandelt simpele (freeware) tools voor het uitvoeren van incident response. Engelfriet kijkt naar de Wet Computercriminaliteit, wat houden die wetten en regels nu in en hoe kan digitaal bewijs daarbij worden ingezet? Van Eijk gaat in op het onderzoek dat het NFI verricht en legt uit waar bewijsmateriaal aan dient te voldoen. Als laatste laat Roland Vergeer zien hoe een digitaal forensisch onderzoek verloopt.

Voor wie
De bijeenkomst wordt georganiseerd voor beheerders van systemen, netwerken en applicaties, security officers, interne auditors en andere geinteresseerden. Het seminar leert deelnemers hoe ze zelf eenvoudig incident response kunnen doen en wat er bij een volledig forensisch onderzoek komt kijken. Ook leert men waar aan gedacht moet worden als men een onderzoek voor de rechter wilt brengen.

Win één van de 10 vrijkaarten
Security.NL geeft tien kaarten weg ter waarde van 285 euro per stuk. Het enige wat je hiervoor moet doen is antwoord geven op de volgende drie vragen:

1. Hoe heet de forensische toolkit die Microsoft aan Interpol levert?
2. Hoe heet de techniek van het verbergen van informatie in onschuldig ogende objecten?
3. Wie vormt er volgens Verizon een groter risico voor de bedrijfsgegevens; hackers of het eigen personeel?

Stuur je antwoord voor dinsdag 9 juni naar prijsvraag@security.nl.

Verdere informatie
Black Hats Sessions Part VII vindt plaats op dinsdag 16 juni 2009 bij Hotel en Congrescentrum De Reehorst te Ede. Het programma start om 09.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op deze pagina.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijsvraag staat alleen open voor geregistreerde gebruikers van Security.nl

Reacties (6)
02-06-2009, 11:40 door Preddie
Jippie ! Goeie actie jongens buiten dat aan de sprekers te zien moet dit een middagje op niveau worden ;)
02-06-2009, 12:20 door Zanniebal
Heel erg leuke actie! Heb zojuist mijn bijdrage geleverd...
02-06-2009, 13:02 door n1elson
Leuke actie! mijn antwoorden zijn verstuurd ;)
02-06-2009, 13:04 door n1elson
Oeps.. dubbelpost
02-06-2009, 13:51 door HooGLaNDeR
Eveneens gemailed. Dit lijkt me zeer interessant.
03-06-2009, 11:16 door MAO2008
Lijkt me heel leuk......antwoorden verstuurd :-)
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.