image

Mexicaanse griep veroorzaakt Tamiflu spamuitbraak

maandag 22 juni 2009, 12:23 door Redactie, 3 reacties

De beslissing van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO om de uitbraak van de Mexicaanse griep tot een pandemie uit te roepen, heeft voor een toename van de hoeveelheid spamberichten gezorgd die het medicijn Tamiflu aanbieden. Al sinds de eerste gevallen van de Mexicaanse griep hebben online apotheken Tamiflu in het "assortiment" opgenomen. In sommige gevallen krijgt men bij een bestelling van Tamiflu een aantal Viagra pillen gratis.

Online apotheken werken in dit geval samen met de spammers, die een deel van de omzet krijgen. Zo krijgen spammers 40% van alle door de Canadian Pharmacy group verkochte pillen. Volgens Gary Warner gaat het in alle gevallen echter om nep-medicijnen.

Reacties (3)
22-06-2009, 14:28 door Anoniem
Misschien dat de WHO die pillendraaiers en gifmengers eens gaat aanpakken? Neah. Kansloos.
22-06-2009, 18:34 door spatieman
is samenwerkingsverband.
Waarom zouden ze.
23-06-2009, 00:56 door Rene V
Farmaceutische Industrie = Mafia
De farmaceutische industrie is er niet bij gebaat dat mensen gezonden blijven/worden aangezien dat geen geld opbrengt.
Farmaceutische industrie is big business!
Remedie tegen varkensgriep? Heel simplel.. neem geen inentingen ertegen. De medicijnen zijn slechter voor de gezondheid dan die hele varkensgriep zelf.
Westerse geneeskunst onderdrukt symptomen alleen maar heelt het niet echt. Echte heling komt vanuit de geest vandaan. Geest en lichaam zijn met elkaar verbonden, dus symptomen van ziektes worden kenbaar gemaakt door de geest die probeert te zeggen dat je niet goed bezig bent met je leven.
Chemische medicijnen zijn sowieso geen oplossing.
Iemand met een bepaalde kwaal kun je een pil geven en zeggen dat dat de kwaal zal weghalen en indien men daar maar sterk genoeg in gelooft zal dat ook gebeuren (psychologisch), zelfs als de pil achteraf niets anders dan een doodnormale vitamine C pil blijkt te zijn.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.