image

Obama investeert 8 miljoen in surveillance camera's

woensdag 29 juli 2009, 10:21 door Redactie, 2 reacties

De Amerikaanse president Barack Obama heeft een kleine 8 miljoen dollar vrijgemaakt voor de aanschaf van nieuwe surveillance camera's. Die worden op vijf vliegvelden in Cincinnati, Washington, Idaho, Spokane en Michigan geplaatst. "State-of-the-art surveillance technologie is een belangrijke beveiligingslaag voor onze vliegvelden", zegt Minister van Homeland Security Janet Napolitano. "Deze projecten injecteren belangrijke hersteldollars in onze lokale economieën en zorgen voor gevanceerde beveiligingsnetwerken, ontworpen om dreigingen te detecteren en onze rampenbestrijding te helpen."

CCTV-technologie wordt op honderden Amerikaanse vliegvelden gebruikt en de Transportation Security Administration werkt met 62 vliegvelden samen om geavanceerde en geïntegreerde beveiligingsnetwerken aan te leggen. De 7,7 miljoen dollar voor de camera's is afkomstig van de 'American Recovery and Reinvestment Act', die de Amerikaanse economie een nieuwe impuls moet geven. Het Ministerie van Homeland Security krijgt in totaal 3 miljard dollar voor security projecten.

Reacties (2)
29-07-2009, 12:10 door Anoniem
De CIA SPY PEN. Wat is dat een CIA SPY PEN. Een CIA SPY PEN is een digitaal camera waarmee stiem foto´s kan maken. Wanneer bijvoorbeeld in een winkelcentrum of grootte warenhuis geen foto´s mag maken gebruik je de CIA SPY PEN. De pen is klein digital camera zonder LCD scherm. Wanneer je een foto´s maakt kan je kies voor methode een (direct versleuteld en verzonden naar de CIA server via Satelite) Of Methode 2 (opgeslagen in geheugen en versleuteld die niet crack is)! Thuis send je de foto´s via een wifi naar de pc´s. Met CIA Kekgenepad onsteutel je de foto´s. De CIA SPY PEN kan je binnen kort kopen op de website www.cia.gov
29-07-2009, 12:14 door spatieman
he, ze hebben van engeland geleerd.
10 cameras per inwoner, 5 plisie agentjes per inwoner.
en de echte terrorist doet overal boem boem..
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.