image

Twitter weer offline door DDoS-aanval

woensdag 12 augustus 2009, 14:50 door Redactie, 3 reacties

Microblogging-dienst Twitter is weer het doelwit van een Distributed Denial of Service aanval geworden, die ervoor zorgde dat de dienst voor een periode van 30 minuten offline was. Onlangs kreeg Twitter met een meer langdurige aanval te maken, gericht tegen een Georgische blogger die ook een Twitter-account had. Tegen wie de aanval nu was gericht en waar die vandaan kwam wordt nog onderzocht, zo laat Twitter weten.

Reacties (3)
12-08-2009, 21:00 door Anoniem
DD0S aanvallen, stel je voor , dit is maar een voorbeeld. Ik ben boos op mijn buurman die heet YouTube en wil ik kapot maken.
En stelt u zich voor ik ben een machtig hacker en heb veel computer onder controlen. Met botnet netwerk kan ik dan YouTube plat leggen, maar ik doe andere mensen er weinig plezier mee. Nog voorbeeld, YouTube geeft hufters een kans om video teposten en andere mensen woorden hier heel boos om.

Net als twitter en youtube zijn wij een speelbal tussen andere mensen die toch recht hebben om video posten of account krijgen zonder deze world opgeheven. Maar als om mijn account zou gaan dan dat bestookt werd met dos aanvallen dan had youtube of twitter al lang stekker er uitgetrokken!
13-08-2009, 09:35 door spatieman
politiek gerelateerde content wordt vaan bestookt, in opdracht van de overheid.
13-08-2009, 11:46 door Skizmo
Door spatieman: politiek gerelateerde content wordt vaan bestookt, in opdracht van de overheid.
Onzinnig gerelateerde content wordt gecreeerd in opdracht van domme users.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.