Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

Anti-Sec informatie

06-10-2009, 17:17 door Anoniem, 5 reacties
Hallo,

Ik check regelmatig deze site, en ben zelf in de "hackwereld" een white hat hacker. Ik wil jullie met dit bericht alleen op de hoogte van iets stellen,

De "Anti-Sec" beweging, een tijdje geleden stond er op security.nl een bericht over de gehackte imageshack... dit is nog maar het topje van de ijsberg laten we maar zeggen; later stond er op security.nl iets over dat het brein achter anti-sec achterhaald was via de WhoIS gegevens van hun website. Dit is natuurlijk helemaal niet zo...

Het grootste HackForum wat online is/was is het forum Hackforums.net, je kon er alles over hacking vinden. Voor whitehats alle hulp als ze aangevallen werden door hackers; voor blackhats had je lijsten met duizenden wachtwoorden van hotmails, yahoo, gmail en ftpgegevens. En gewoon praat over computers en alles.

HackForums.net is groter dan Milw0rm als je het de Alexa Ranking vraagt! Maar nu weer over anti-sec; anti sec heeft een tijdje geleden aangegeven in een bedreigende brief dat !OOK! HackForums.net & Milw0rm.com binnenkort ge rm'ed wordt (rmed betekend gewoon server slopen, OS moet opnieuw geinstalleerd worden etc.) Waarom zeg ik "ook"? Omdat ze al veel websites hebben gehackt in hun verleden, hun doel is om de scriptkiddies te stoppen, geen blackhat hackforums meer!

Een paar dagen geleden was het dan ook daadwerkelijk gedaan met hackforums, eerst gewoon totaal niet bereikbaar (geen ddos!), daarna werd het een advertentiewebsite en nu is er helemaal niets meer over hacking te vinden en stort het langzamerhand in.
Op Milw0rm is al dagenlang ongeveer sinds het briefje van anti-sec geen een exploit meer verschenen.

Waarom ik dit post?
Ik vind dat je op security.nl te weinig echt op de hoogte wordt gehouden van dingen uit de "blackhat" wereld; het is hier groot nieuws als er een windows computertje voor 11cent verkocht wordt... ik ga gewoon met mensen om die een 30k botnet hebben liggen en ook verkopen. En ik vond dit Anti-Sec wel iets belangrijks om even te vertellen.
Reacties (5)
15-10-2009, 14:57 door Anoniem
Ik twijfel aan de claim dat je een white hat hacker (een professioneel penetratie tester) bent daar je werkelijk totaal geen samenhanged verhaal neer kunt zetten, je spelling voor geen meter klopt en ook je grammatica te wensen over laat.

Probeer nog eens uit te leggen wat je hier nu precies komt doen.
16-10-2009, 15:50 door Anoniem
is allemaal bullshit...
16-10-2009, 17:33 door Anoniem
Nee dit bericht is geen bullshit?

"HackForums.net is groter dan Milw0rm als je het de Alexa Ranking vraagt! "
Laat staan dat je weet waar je het over hebt..
16-10-2009, 18:28 door Anoniem
Voor wat meer achtergrond info m.b.t. dit verhaal, zie ook onderstaande aankondiging :

Anti-Sec - We are going to terminate Hackforums.net and Milw0rm.com
http://seclists.org/fulldisclosure/2009/Jul/164
16-10-2009, 21:18 door Anoniem
Dat slopen van die servers van anderen is gedrag van een blackhat'er.
Dus....
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.