Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

verwijderen keylogger

02-11-2009, 20:42 door Anoniem, 6 reacties
hoi, ik ben zo dom geweest om een trialversie van een keylogger op mijn laptop te zetten. de trail is afgelopen en ik wil dat ding eraf hebben. de uninstal knop zegt steeds dat dat alleen kan op de administratoraccount. maar dat ben ik. heeft iemand tips, ideeen etc.

ps op opmerkingen als stom etc zit ik niet te wachten, dat weet ik zelf ook wel
Reacties (6)
03-11-2009, 11:24 door Anoniem
gebruik revo uninstaler die krijg hem er wel vanaf

gr john
03-11-2009, 11:56 door Anoniem
maak een backup van al je bestanden en installeer windows opnieuw. Als je malware op je systeem hebt gehad kan je er nooit zeker van zijn dat het echt weg is tenzij je opnieuw installeert.

piet
03-11-2009, 22:11 door Mazzaroth
als je de install map ff checkt en er een uninstaller in zit, rechts klikken "uitvoeren als administrator" eerst dat maar is
04-11-2009, 14:05 door Karl Hungus
Welk programma is het? Zo kunnen we een beetje een zinnig antwoord geven.

Ondertussen:
Zoals hierboven al gezegd: zorg dat je "run as administrator" kiest, ook al ben je al "administrator", in Vista / Win7 zijn je rechten ook als administrator beperkt, tenzij het programma of jijzelf expliciet vraagt ze te verhogen. Maak eventueel voor de zekerheid voordien even een herstelpunt (hou in gedachten dat wanneer je systeemherstel nadien gebruikt, je ook de keylogger zou kunnen terugzetten).

Als dit niet lukt kan je inderdaad "Revo Uninstaller" gebruiken met de meest uitgebreide zoekopties. Kijk goed uit wat je allemaal verwijdert en maak voordien een image van je systeempartitie (eventueel een herstelpunt, maar dit is minder veilig).

Misschien wordt deze keylogger wel herkend door anti-virus of anti-spyware software. Dan kan je eventueel die gebruiken.
04-11-2009, 14:11 door Anoniem
Wat is je Operating System?
05-11-2009, 13:18 door Anoniem
ja STOM! :)

nee geintje...
Als je windows draait zou ik eens opstarten in "safe mode" en daar inloggen met het echte administrator account.
Dan daar de uninstall proberen uit te voeren.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.