Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

JDefender

08-11-2009, 18:11 door Anoniem, 1 reacties
Steeds meer maken bedrijven gebruik van CMS en OpenSource programma's zoals Joomla, nu hoor je ook steeds vaker dat Joomla sites gehacked worden, wie heeft er ervaring met JDefender plus eventueel eenvoudige tips om je website te beveiligen, raar vind ik persoonlijk dat je een Joomla site kan benaderen via http en niet via https als je er iets aan wil veranderen als administrator ... Stel dat je site gehost word bij bvb Webreus, One.com is deze ectra beveiliging dan ook nodig of bieden zij voldoenede (standaard) beveiliging voor je site, als het echt veilig moet zijn (gevoelige bedrijfsdata bvb) ben je dan niet beter af bij een andere provider (geen prijsbreker) qua presaties en beveiliging?
Reacties (1)
09-11-2009, 15:05 door Anoniem
Jdefender is een commercieel product en lijkt me ook een beetje duur.
Ik gebruik al tijden Mod_Security voor apache (http://www.modsecurity.org/projects/modsecurity/apache/index.html) met veel succes.
Waarschijnlijk worden 99% van de aanvallen die door jdefender worden gestopt ook al door modsecurity afgevangen en daarboven nog een hoop meer. Modsec is geheel gratis en waarschijnlijk ook een stuk sneller omdat het een native apache module is.

Gr!
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.