image

Hackers publiceren e-mails holocaustontkenner

zondag 15 november 2009, 09:19 door Redactie, 8 reacties

Een groep die zich de "Anti-Fascist Hackers" noemt, heeft persoonlijke e-mails, telefoonnummers en adressen van de Britse holocaustontkenner David Irving gepubliceerd en zijn websites vernietigd. Naast de e-mails en wachtwoorden, zijn ook de details van bezoekers aan Irving's lezingen, mensen die zijn boeken kochten en de contacten uit zijn adresboek online verschenen. De aanvallers wisten toegang tot het AOL, Authorize.net en hosting account te krijgen. Zodoende vernietigden ze al zijn bestanden, backups, e-mails en databases van zijn websites irvingbooks.com en fpp.co.uk.

Waarschuwing
Volgens de hackers gaat het om een "waarschuwing" aan iedereen die mensen zoals David Irving ondersteunen. In het geval van zijn AOL en hosting account, gebruikte de Brit hetzelfde wachtwoord. Irving werd in 2006 door een Oostenrijkse rechter tot een gevangenisstraf van drie jaar veroordeeld wegens het ontkennen van de holocaust. Hij geeft regelmatig lezingen, op dit moment in het oosten van de Verenigde Staten, waarbij de locaties vaak geheim worden gehouden om te voorkomen dat demonstranten opduiken. Bezoekers krijgen dan op het laatste moment het adres door.

Irving zou gisteren een lezing in New York City geven en had onder een valse naam een locatie bij de Catholic Kolping Society gereserveerd. Een groep genaamd 'New Yorkers Against David Irving ' ontdekte aan de hand van de verschenen e-mails de locatie en waarschuwden dat het om Irving ging. Daarop besloot de Catholic Kolping Society de lezing van de omstreden Brit te annuleren.

Reacties (8)
15-11-2009, 11:26 door spatieman
zieke gasten...
15-11-2009, 12:09 door Anoniem
Wie? De hackers of David Irving en de bezoekers van zijn lezingen?
15-11-2009, 13:48 door MrBil
Zo, zijn leven is ook weer zuur gemaakt. Zielige boel
15-11-2009, 14:10 door Eerde
Het probleem met zulke acties is dat er wellicht ook emailadressen tussen staan van mensen die hem hebben gemailt met argumenten en bewijzen waarom zijn stellingen niet kunnen kloppen. Die zijn nu ook de dupe.
Een lynchmob is nooit een goed idee, die is de zorgvuldigheid uit het oog verloren.
15-11-2009, 22:17 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
16-11-2009, 16:25 door Anoniem
Hoe zat het ook alweer met eigen rechter spelen?
16-11-2009, 22:34 door Anoniem
Eigen rechter wordt gespeeld wegens gebrek aan rechtspraak

Probleem ligt dus ergens anders, dit is een onvermijdelijke ontwikkeling waar de samenleving naar toegaat door dat de politiek, de wetgevende en uitvoerende macht zich steeds meer verwijderen en bevreemden van de gewone burger bevolking zodat deze laatste het recht in eigen handen neemt.

Ipv van dergelijke idiote commentaar, stem volgende keer op een partij die alleen niet maar worden heeft en geen daden. Indien dergelijke partij niet bestaat .. richt er een op.
19-11-2009, 14:54 door Anoniem
pas maar op spatieman, straks ben jij ook gehacked..:)
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.