image

G-force Pakistan laat weer van zich horen

zaterdag 12 januari 2002, 10:54 door Redactie, 5 reacties

De Pakistaanse hackergroep G-Force is weer in het nieuws. Deze volgens eigen zeggen de Taliban aanhangende hackers hebben aanvallen gedaan op diverse Amerikaanse netwerken, volgens een bericht in de Taipe Times. De aanvallen werden gedaan via zes gekraakte computers in Taiwan. G-force dreigt met nieuwe aanvallen en zegt geheime militaire info in handen te hebben gekregen welke ze kunnen overdragen aan al-Qaeda.

Reacties (5)
12-01-2002, 11:24 door Anoniem
Is deze site gebaseerd op media aandacht of gewoon om meer hits te krijgen?

Iedereen kan wel zeggen dat ze info in handen hebben van US Army e.d.

Maar wat bereik je ermee?
12-01-2002, 15:31 door Anoniem
Dit is weer één van de zoveelste actie waar ik me als cracker/hacker voor schaam. We leven in een wereld waarin bits en bytes ons om de oren vliegen. In dit wereldje heb geen tijd om aan de verkrachte buitenwereld te denken. De buitenwereld die zichzelf vergiftigd door geweld en ziektes. En dan denk ik bij mijzelf waarom het internet er ook aan moet geloven. Mag er niet één wereld overblijven die niet verrot is? Het was al erg met de script-kiddies die doelloos sites defacen. Maar dat zijn nog schermutselingen. Als er dan een groep zoals G-Force aan komt, valt ons web weer in het diepe. Een groep gevormd uit uitzonderlijk goede hackers, maar met een verkeerd doel. Ook al denken hun een graantje mee te kunnen pikken van de oorlog. Ik denk niet dat de effectiviteit van hun daden erg groot is. Maar ik denk dat dat zeer overschat is. Daarbij komt ook nog dat de G-Force wel degelijk informatie heeft ontnomen. Of dit kritische informaite bevat dat kan ik niet bevestigen of weerleggen, maar mocht het zo zijn, dan hoop ik niet dat ze dar het web mee gaan besmetten. Ik hoop iet dat dit alles nog smeriger maakt. Ons web wat verkracht wordt door enkele verwarde mensen, want verward mag je ze na deze daden wel noemen. Ze leven in een grote waan van films. ze denken de werled te kunnen veranderen door enkele hacks te plegen. Maar ze zijn vergeten dat hacking een actie is voor de vergheerlijking en de versterking van het brein van een indivu.

Gegroet.
12-01-2002, 16:16 door Anoniem
* applaus *
12-01-2002, 16:22 door Anoniem
Ik vraag me af waarom de redactie een oordeel velt.

"Taliban aanhangede hackers"

G-force defaced al heel lang omtrent de situatie in Kashjmier.

Gezien de recente spanningen tussen India en Pakistan ook over dat stukje land gaat, was het kennelijk nodig om destijds al aandacht hiervoor te vragen.

Verder kan iedereen wel een uitspraak van iemand uit verband halen, dat redactie per default stelt dat Amerika goed is, Taliban/El Quada slecht, en de handeling van G-Force dus ook fout is, is naar mijn mening ver buiten het boekje van een redactie die beoogd objectief te zijn.

gelieve je hiervan te onthouden, en siert jullie niet, en maakt het vellen van een eigen oordeel alleen maar moeilijker.

Verder heeft geschiedenis altijd uitgewezen wie er fout zat, het zou mij niets verbazen als Amerika als een grote dominante macht wordt omschreven die geen gehoor had voor andere landen/naties/volken/culturen, in de geschiedenis boekjes van volgende eeuw.
En zouden dit soort mensen -verzetstrijders- weleens als helden worden beschouwd.

Of waren in de ogen van de NSB'ers de verzetstrijders in Nederland op dat moment ook helden?
12-01-2002, 17:23 door Anoniem
Originally posted by
Ik vraag me af waarom de redactie een oordeel velt.

"Taliban aanhangede hackers"


Gerrie, (want zo te zien aan het taalge(mis?)bruik ben jij het)

Als je quote doe het dan goed: men schrijft 'de volgens eigen zeggen de Taliban aanhangende hackers. Dit betekent in de grote mensen wereld dat ze zelf zeggen dat ze de Taliban aanhangen, er is dus niemand die een oordeel velt.. (zie ook de bron waarnaar men verwijst in het artikel)
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.