image

Een heel gewoon avondje internet

vrijdag 25 januari 2002, 18:01 door Redactie, 3 reacties

Mochten Willem-Alexander en Máxima de afgelopen week gewenst hebben dat ze een gewoon stel waren -en wie betwijfelt dat- dan hebben ze met hun mislukte chatsessie hun zin gekregen. De computer die de vragen van het volk en hun antwoorden dinsdagavond moest verwerken, bezweek onder een zondvloed aan dataverkeer vanuit alle hoeken van de wereld. En zo'n elektronische waterballon is nou eens niets bijzonders: elke twee minuten komt er ergens op de wereld eentje neer. (Trouw)

Reacties (3)
26-01-2002, 10:04 door Anoniem
de gene die de "cyber attack" hebben opgeeist
kunnen hun eigen site niet eens beveiligen.


-=====================================-
Michael Koomen:
Donderdag 24 januari 2002, 13:27 uur

Het lijkt erop dat deze pubertjes hun eigen site niet eens weten te beveiligen. Hij is namelijk gedefaced. Zie http://www.du-crew.com/
26-01-2002, 19:20 door Anoniem
das nu weer zoiets lames. Jij gaat conclusie lopen trekken dat HUN hun site niet konden defacen. Als je ff wat verder kijkt kun je zien dat dit een serverfout was. Geen vuln. in de site zelf. Elke kiddo kon de server "hacken" en root worden. sat! En dan defacen die hap, zeer laag. Maar dit was niet de schuld van de crew. Ik verdedig ze niet, want ik vond hun actie zeer laag. Maar je moet geen onwaarheden gaan vertellen.
28-01-2002, 00:09 door Anoniem
Ja Leuk om eens te lezen dat je bij de BVD en bij de KPN zich nu eindelijk letterlijk op hun pik
getrapt voelen.. Jaaaa nu moeten ze wel wraak nemen, doen ze dat namelijk niet staan mooi met
de blote billen in de media... Och wat een kinderlijk vertoon, van beide kanten, een chat sessie lopen verzieken is al 1 maar om er dan ook
nog eens geld tegenaan te gooien omdat ze denken
dat ze die zielige figuren wel zullen pakken da's al helemaal zielig... KPN, BVD ! probeer het de volgende keer even wat beter te begrijpen! Het lijk erop alsof jullie met je kop letterlijk in de wolken lopen te dromen, we leven in 2002 !!! er mis meer aan de hand in digiland dan jullie denken, jaaa politiek Den Haag was zich dit vorig jaar reeds bewust, och wat zijn we op tijd..Maar goed maar eens kijken waar en wie in dit kinderspel het emmertje water naar toe gaat brengen.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.