Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

Gmail-account Blackberry

05-04-2011, 03:07 door Anoniem, 4 reacties
Onlangs mijn wachtwoord veranderd bij gmail.op mijn DESKTOP PC. Deze weet ik niet meer. Uit veiligheidsoverwegingen heb ik destijds bij VRAAG/ANTWOORD een niet bestaand woord ingevuld.

Als ik de Google pagina open op mijn Blackberry, staat er AFMELDEN Is het mogelijk om ergens in mijn Blackberry te achterhalen wat mijn wachtwoord is?

Ik heb diverse keren vragen beantwoord via het IK WEET MIJN WACHTWOORD NIET MEER formulier van Gmail.

Het wil maar niet lukken. Zelfs niet door 3 verschillende wachtwoorden in te vullen die ik voorheen gebruikte.

Een gmail account word na 9 maanden inactiviteit verwijderd schijnt. En kan er na 9 maanden gelukkig niet een nieuwe account worden aangemaakt met dezelfde naam. Logisch, want anders zou iemand anders zich kunnen voordoen als mij.

Er mag geen activiteit zijn zoals ik zei om hem te laten verwijderen. Maar omdat ik op mijn Blackberry aangemeld ben bij Google.nl blijkbaar, anders staat er niet AFMELDEN, hoop ik dat iemand mij advies kan geven mijn account te redden.

Ik hoopte telefonisch contact te kunnen hebben met Gmail, maar dat kan niet. Jammer, want ik weet nog wel wie ik allemaal heb gemaild, en welke bijlagen e.d. ik heb gemaild.

Is er nog hoop ?

Bedankt.
Reacties (4)
05-04-2011, 10:09 door cjkos
Ik zou zeggen, probeer in te loggen via die desktop.
Mogelijk dat die je wachtwoord onthouden heeft?
Dan kom je op gmail via een andere pagina.

Misschien dat dat wel helpt.
Probeer dan via die weg je wachtwoord te achterhalen.
Lukt dat kun je verder op je blackberry.

Heb je geen alternatief e-mail adres opgegeven?
Die vraag kreeg ik nl wel (overigens geen blackberry)
05-04-2011, 14:52 door dezejongeman
je gebruikt die gmail vast ook wel op een computer die automatisch inlogt. ergens in de opties kun je dan de onthouden wachtwoorden weergeven. als je dit ooit op de blackberry hebt gedaan dan staat je wachtwoord daar misschien ook wel in, maar dat verwacht ik niet. je zult hoogst waarschijnlijk gebruik moeten maken van je pc
05-04-2011, 14:52 door JJ87
Toch wel knap dat je een niet bestaande vraag/antwoord hebt ingevuld... (grapje hoor!)

Ik heb dit zelf ook wel eens gehad, je kan een aanvraag doen bij Google om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Op dit formulier moest er zoveel mogelijk bekende data worden ingevuld (bijvoorbeeld sinds wanneer het account in gebruik is genomen, welke diensten er aan gekoppeld zijn, en meer). Vervolgens hebben ze er een Google medewerker op losgelaten, waarna ik keurig een link kreeg toegemaild om het wachtwoord te herstellen (op een mailadres dat je bij de herstel-aanvraag kon invullen). Dus er is nog hoop :)
05-04-2011, 16:46 door EDLIN
Als je de suggestie van JJ8Z opvolgt doe dat dan vanaf hetzelfde IP adres en het liefst hetzelfde apparaat waarmee je destijds je account hebt aangevraagd.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.