Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

[Verwijderd]

06-03-2010, 09:47 door [Account Verwijderd], 5 reacties
[Verwijderd]
Reacties (5)
06-03-2010, 22:24 door Anoniem
Minimaliseren van info is meestal een slechte zet in een openingspost. Behalve te weinig info is er aan je post bijna geen touw vast te knopen. Wis het hele geval en probeer het eens opnieuw en check deze punten:

-Niemand hier kent jouw setup thuis.
-Niemand weet welke apparatuur (merken, typen) er staat en hoe deze met elkaar verbonden zijn.
-Vertel duidelijk wat je wilt bereiken.
-Leg uit wat je reeds gedaan hebt om je doel te bereiken.
-Als je bepaalde terminologie niet begrijpt gebruik deze dan niet. (SIP heeft bijvoorbeeld niks te maken met bridging mode en een tv-knooppunt is volgens mij een zelfverzonnen term). ;-)
-Lees de documentatie van al je apparaten eens na en check of de door jou gewenste functionaliteit wel geboden wordt.
-Lees je post na VOOR je deze online plempt.

Als je een nette en duidelijke post weet te maken dan ben ik daarna genegen om mijn tijd, energie en moeite in jouw probleem te steken en je een helpende handte reiken, geheel kosteloos, via dit forum.

-Jeroen
07-03-2010, 18:36 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
07-03-2010, 23:40 door Anoniem
Wat wil je precies bereiken?
Wil je via de network-share op je SetTopBox (STB) films op je STB zetten en afspelen op je TV? Of wil je juist je opnames die op je STB staan overhevelen naar een PC?

Ik weet niet precies welk iTV pakket hebt. Aangezien je zegt dat je een Thomson Modem/Router hebt en een Motorola STB vermoed ik dat je iTV van KPN hebt.
Daarbij is het zeer lastig om vanaf een pc in je thuisnetwerk je STB te benaderen. Je STB wordt over je modem gebridge, en dus volgens mij niet benaderbaar vanaf je PC.
Daarnaast is je STB voorzien van een afgeschermde client waarbij je geen mogelijkheid hebt om een share aan te maken, en ook niet om een share van een andere PC te benaderen. Die functionaliteit zit gewoon niet in de software.

Maar om terug te komen op je doel:
Als je met je itv gemaakte opnames wilt bekijken op een ander apparaat, dan zul dat je niet lukken. De content is versleuteld, dus niet te zien op een ander apparaat, tenzij je de sleutel ook weet mee te kopieren.
Wil je via je STB films afspelen die op een andere PC (of NAS) staan, dan kun je beter een andere oplossing gaan kiezen (denk dan aan PopCorn of HDX).

Zoals ik iTV ken is het niet mogelijk om te bereiken wat je wilt. Mocht je een andere provider hebben, dan zou het mogelijkerwijs niet per definitie uitgesloten zijn, maar dat komt omdat ik dat product niet ken.
09-09-2010, 10:59 door John778
Ik heb zojuist een website gevonden met ook een filmpje waarop een en ander uitgelegd wordt, wellicht handig voor iemand die problemen heeft.... succes! http://www.internetentv.nl/wat-is-interactieve-tv/
30-09-2010, 11:35 door Anoniem
Door John778: Ik heb zojuist een website gevonden met ook een filmpje waarop een en ander uitgelegd wordt, wellicht handig voor iemand die problemen heeft.... succes! http://www.internetentv.nl/wat-is-interactieve-tv/

Haha, heb m aan mn ouders gegeven! :P
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.