image

ESET koopt Comdom tegen spam

dinsdag 25 mei 2010, 02:04 door Redactie, 3 reacties

De Tsjechische virusbestrijder ESET heeft het eveneens Tsjechische Comdom Software overgenomen, om zo gebruikers beter tegen spam te beschermen. De technologie van Comdom wordt aan de bestaande beveiligingssoftware van ESET toegevoegd, om precies te zijn de Internet Security Suite. De meeste anti-virusbedrijven bieden vandaag de dag volledige suites, die naast een virusscanner ook over een firewall, spamfilter en andere beveiligingsmaatregelen beschikken.

"ESET is een onderzoeks en ontwikkeling-georiënteerd bedrijf, dat profiteert van deze overname, door het potentieel van Comdom's geavanceerde anti-spam oplossing te gebruiken", aldus CEO Miroslav Trnka. Tevens moet de overname leiden tot het "injecteren" van nieuw potentieel in de ontwikkeling van beveiligingssoftware. Hoeveel de virusbestrijder voor Comdom betaalt is niet bekendgemaakt. In 2008 kocht ESET ook al het Tsjechische Setrnet.

Reacties (3)
25-05-2010, 11:03 door Anoniem
Eset is alleen wel Slowaaks, niet Tsjechisch.
25-05-2010, 15:14 door Rubbertje
Correct, anoniem. ESET heeft kantoren in San Diego (USA), Londen (UK), Praag (Tjechie) en het hoofdkantoor is in Bratislava (Slovakije)
25-05-2010, 20:51 door spatieman
Condom ????
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.