image

Nederlandse politie arresteert 4 Anonymous-leden

woensdag 20 juli 2011, 08:09 door Redactie, 39 reacties

Tijdens een internationale operatie zijn 19 mensen opgepakt die lid van internetbeweging Anonymous zouden zijn. Vier van de arrestaties vonden in Nederland plaats, zo laat de FBI weten. Verder werden veertien mensen in de Verenigde Staten en één iemand in Groot-Brittannië gearresteerd. De FBI voerde meer dan 35 huiszoekingsbevelen over de gehele VS uit

De operatie is het gevolg van de Distributed Denial of Service-aanvallen (DDoS) die Anonymous tegen betaaldienst PayPal uitvoerde. De internetbeweging wilde de website platleggen omdat PayPal geen donaties voor WikiLeaks meer accepteerde.

LulzSec
Verder werd er ook iemand aangehouden die achter de hack van FBI-partner Tampa Bay InfraGard zou zitten. Naast het defacen van de website, werd ook een database met informatie gestolen. LulzSec publiceerde vervolgens een overzicht met 180 gebruikersnamen, gehashte wachtwoorden, gekraakte wachtwoorden, echte namen en e-mailadressen.

De leider van hackerscollectief LulzSec wist aan de arrestatiegolf te ontsnappen. Op Twitter laat hij weten niet gearresteerd te zijn. In het persbericht bedankt de FBI de Nederlandse politie voor haar medewerking aan de operatie.

Update 11:11
Het Openbaar Ministerie heeft een verklaring over de aangehouden verdachten gegeven: Het Team High Tech Crime van de Nationale Recherche heeft dinsdagavond vier verdachten aangehouden, die vermoedelijk betrokken zijn bij een splintergroepering van de beruchte hackersgroep Anonymous.

Het gaat om een 35-jarige man uit Roosendaal, een 25-jarige man uit Rotterdam, een 18-jarige man uit Breda en een 17-jarige jongen uit Doetinchem. Zij zijn vermoedelijk verantwoordelijk voor het hacken van verschillende websites, waaronder de datingsite pepper.nl, het internet telefoon- en chatbedrijf bedrijf Nimbuzz en de website bronkerk.nl.

De verdachten maakten gebruik van de nicknames Ziaolin, Calimero, DutchD3V1L en Time op een niet openbaar chatkanaal. Hun belangrijkste doel, zou zijn het stelen en openbaar maken van vertrouwelijke gegevens van overheidsdiensten en bedrijven.

De hackersgroep opereerde onder de naam AntiSec NL (Anti Security Nederland) en is vermoedelijk voortgekomen uit het internationale collectief van Anonymous. De groep AntiSec Nl zocht de afgelopen tijd de publiciteit met een account op twitter, waar verslag werd gedaan van inbraken in computersystemen.

Het Team High Tech Crime kwam de verdachten op het spoor door zelf met een schuilnaam het chatkanaal van de hackers binnen te gaan. In korte tijd konden de verdachten worden geïdentificeerd. Zij zijn daarop onmiddellijk aangehouden. In het onderzoek werkten de rechercheurs samen met het internetsecurity bedrijf Fox-IT.

Bij de doorzoeking van de woningen van de verdachten is dinsdagavond beslag gelegd op een vijftiental computers, externe harde schijven en andere gegevensdragers.

Reacties (39)
20-07-2011, 08:30 door Anoniem
1. = marketing. Wie heeft hier het meeste baat bij?
2. Opsporingsdiensten (die daarbij onvermijdelijk vele andere zeer belangrijke zaken laten liggen) hebben nu in het hol van familie Draak gepist. En nu kijken what's happened next?
3. Hoeveel vliegen kan je meppen?
4. Het nieuws wordt gemeld door, hoe betrouwbaar, FoxNews.com. Kan dus ook een zgn. flag zijn. Er is door Anonymous zelf geen mededeling gegeven dat ze diep geraakt zijn....
5. Is dit een afleiding truc van Murdock&Co en politie?
6. Hoeveel emails van Murdocke&Co. zou Anonymous kunnen publiceren over zaken die we misschien wel willen weten?
&. Zit Anonymous alweer zit te broeden op een volgend idee?
7. En die hackers dan. Wie zijn dat dan? Is dit een echt verhaal of een klucht?
20-07-2011, 09:07 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
20-07-2011, 09:30 door Riviera
Door Peter V:
De leider van hackerscollectief LulzSec wist aan de arrestatiegolf te ontsnappen.
Dat is slechts een kwestie van tijd.

Binnenkort wordt ook deze knaap in zijn slappe nekvel gegrepen....Zitten ze straks de jenken in een grijze cel.

I highly doubt that!

Het is makkelijk om te roepen dat het allemaal stomme, puisterige script kiddies zijn...maar er zitten wel degelijk serieuze hackers...of eigenlijk crackers, tussen als je het mij vraagt.
Ik denk dat die wel weet hoe hij zijn tracks moet coveren...
20-07-2011, 09:37 door peanuty
Door Riviera:
Door Peter V:
De leider van hackerscollectief LulzSec wist aan de arrestatiegolf te ontsnappen.
Dat is slechts een kwestie van tijd.

Binnenkort wordt ook deze knaap in zijn slappe nekvel gegrepen....Zitten ze straks de jenken in een grijze cel.

I highly doubt that!

Het is makkelijk om te roepen dat het allemaal stomme, puisterige script kiddies zijn...maar er zitten wel degelijk serieuze hackers...of eigenlijk crackers, tussen als je het mij vraagt.
Ik denk dat die wel weet hoe hij zijn tracks moet coveren...

Tsja,... dat wisten deze jongens ook. Maar hielp niet ..
20-07-2011, 09:58 door Anoniem
Ga er van uit dat er altijd een grotere vis is........en als je die lastig valt, doet ie ****HAP*** ! :) You tried, you laughed, you failed.
20-07-2011, 10:02 door Anoniem
Peter V: wil je nooit meer een opmerking maken over een ander zijn spelling?
20-07-2011, 11:05 door Anoniem
En onze eigen Lulzsec scriptkiddie Sven Slootweg, is die er wel bij?
20-07-2011, 11:11 door Anoniem
ze zijn opgepakt. nog niet uitgeleverd, nog niet veroordeeld. wellicht om de klpd te informeren omtrent de situatie anonymous.

wel moet ik zeggen dat wanneer overheden kiezen voor deze strijd ik wél zeker weet dat ze dat gaan verliezen. om de eenvoudige redenen dat de maatschappij zich verlegt naar de consument. het is misschien lastig, wel een onoverkomelijke ontwikkeling. het kiezen voor deze strijd maakt ook de kloof tussen overheid en burgers groter, in Nederland zeker waar dat eigenlijk al meer dan 10 jaar gebeurd. Ik denk dat ons nog wat te wachten staat vanuit de corporate wereld. ze hebben er behoorlijk de ballen van dat het meer-meer-meer concept vooralsnog niet opgaat met het internet. het eerste wereldwijde product waar de consument de eigendom over geeist heeft (netneutraliteit). kijk die engelse professor heeft vanuit meer-meer-meer wel gelijk dat netneutraliteit niet goed. vanuit breder-breder-breder en dus een NIEUWE gezonde ontwikkeling heeft ie ongelijk. tja, je moet wel met je tijd mee anders verliest je wetenschap haar waarde sneller dan je bedenken kan. maar de corporate wereld heeft er de pik in, telecom bedrijven zullen de gekste toeren uithalen om je hierop terug te brengen als maatschappij. de overheid weet van geiligheid helemaal niet meer wat ze moet, regulatie mogelijkheden en perspectief genoeg met de technische middelen / mogelijkheden tegenwoordig. kijk uit burger, het zijn sterkere technieken dan je denkt; bijvoorbeeld dat profileren. Anonymous heeft gelijk vindt ik.

Bovendien bestaat anonymous voor een belangrijk deel uit relatief onervaren 'scenewhores'. Dit geldt als een rookgordijn en publiek fundament eerder dan een invulling van een technologische behoefte. Deze mensen kunnen hun sporen niet baas, en worden nu waarschijnlijk opgepakt. Sabu wordt niet snel opgepakt naar mijn mening, een paar anonymous die ik ken doen al sinds vóór wikileaks veel heftiger dingen dan waar al die ddos protest kids voor gepakt zijn. gek genoeg worden die maar niet opgepakt peanuts hoe komt dat toch? ik zal het je vertellen omdat de core haar sporen wél kan wissen, of beter want sporen hou je altijd - weten hoe ze hun sporen moeten nalaten. soms sta ik wel eens in contact met sommigen en ik denk NIET dat ze gevonden worden. omdat ik technologisch weet wat de politie met welke sporen kan, en dat is met de juiste knowhow niet veel. het is wel zo dat je verstoppen een andere dimensie krijgt met de corporate onrust van nu, er zijn ongelooflijk veel providers en kabel exploitanten die meewerken, daarnaast zijn we eigenlijk al in een maatschappij beland waar politiek activisme of ethisch verantwoord onderzoek al min of meer verdacht is. Dat bewijst de mate waarin regulatie overtrokken is, samen met de grondslag voor terrorisme en de enorme statistisch aantoonbare stijging van deze grondslag sinds een jaar of tien. Het bewijst zeg maar dat anonymous gelijk heeft, op welke manier ook hoe confronterend of dubieus het ook lijkt. Het is onze eigen angstreflex die corporate en collectief aan het overwinnen is, overheerst in ons menszijn, niet iedereen meent hiervoor geboren te zijn.

en misschien maak ik nog eens 'howto cover your tracks' voor diegene die daarin geïnteresseerd zijn. Om nieuwe mensen de mogelijkheid te geven zich tegen wil en dank bezig te kunnen houden met de eigen politiek, het eigen beleid. Bovendien is het wel interessant om naast de technologische mogelijkheden van de hoofdverdelers tot het tor-netwerk en vpn tunnel / proxies / wlan te bespreken wat nu eigenlijk de feitelijk juridische afhandelingsmogelijkheden zijn. Zeg maar: hoe bewijst de politie dat JIJ op dat moment de toetsen indrukte? daar zijn zeker mogelijkheden voor, maar ook zeer zeker nog veel meer om je 'tracks te coveren'. Net zo goed ook wanneer mensen in een samenleving leven hebben ze de KEUZE en de MOGELIJKHEID om te protesteren, dat wil niet zeggen dat ze dat allemaal doen en het wil al helemaal niet zeggen op welke manier ze kiezen dat te doen. de angst die nu rond internet ligt, is gebaseerd op het eigen falen tot het maken van een keuze in het gebruik van de zelfde technologie. donder op met de consument daarvan de schuld te geven.

Het blijft beter om zo te lekken dan in het open bestel van de digitale techniek ZEKER TE WETEN dat anderen ipv anonymous etc in onze gevoelige data rondsnuffelen, de recente ontwikkelingen rond het pentagon en duitse politie bewijzen het maar weer. De samenleving waar je om elkaar denkt, kritisch durft te zijn en MAG zijn, eerlijk bent over wat je doet en gebruikt is de samenleving die ons zover gebracht heeft, is ook de enige samenleving die ons verder brengt. Iedere andere 'boot' is 'lek' en zal 'zinken'. Nee hoor, handleidinkje 'cover your tracks' doen?
20-07-2011, 11:41 door Herb,
geen ddossertjes?

color me suprised
20-07-2011, 12:39 door Securitate
anoniem 11:11, chapeau!
ik had niet verwacht zulke intelligentie en inzicht aan te treffen, dat mag vaker gebeuren.

kennelijk zijn de gepakten nog onvolgroeid qua hersens, wel is het zo dat dwazen en kinderen de waarheid spreken.
op dit moment zitten de dracu, degenen onder ons met een groter deel reptielenhersens, in een hoek waar ze niet willen zitten.
sterker nog, er is een doodsstrijd gaande om de wereld te bevrijden van de 12 founding and still ruling families.
om te begrijpen wat ik hier zeg, kijk op youtube en vraag je af waar de mensheid vandaan komt.

het koste mij tijd om deze acties, die ik eerst afkeurde, en gedeeltelijk nog steeds, te plaatsen.
the times are a changin'.
onder toedoen van de zon (son voor sommigen) zijn de polen van de aarde aan het wisselen, de ogen der mensheid openend, de arabieren ontwaken uit een eeuwenlang coma en de rest van de wereld zal volgen.
onze ontvangers verschuiven naar een andere/betere frequentie.
onze pineal gland zal ons in staat stellen om met andere levensvormen te communiceren, te reizen in de tijd, op afstand te zien en, ja, onsterfelijkheid van de ziel.
de onderdrukking en holografische leugens van de change shifters zullen verdwijnen, de 12 founding and currently still ruling families zullen worden gemarginaliseerd, onze 95% ongebruikte devine dna gereactiveerd.
bedenk dat er geen materie is, slechts golven.
overproductie zal stoppen, net als vervuiling.
de vrije geesten zullen een nieuwe wereld creeeren.
de wikileaks/anonymous/lulz onder ons raken de dracu in het hart, hun multinationals, control systems, geld, macht.
religie wordt een ding van het verleden, vervangen door een algemene realiteit en geaccumuleerde wijsheid voor eenieder.
vergeet je geld en pensioen, dat is een concept uit het verleden.
spendeer overtollig geld ten goede van je familie zolang het nog bestaat.

deze keffer bila zal een gelukkige entiteit worden voor de resterende tijd van mijn holografische bestaan in deze tijdsspanne, net zoals wij allen.
20-07-2011, 12:51 door Anoniem
Door Securitate: anoniem 11:11, chapeau!
ik had niet verwacht zulke intelligentie en inzicht aan te treffen, dat mag vaker gebeuren.

kennelijk zijn de gepakten nog onvolgroeid qua hersens, wel is het zo dat dwazen en kinderen de waarheid spreken.
op dit moment zitten de dracu, degenen onder ons met een groter deel reptielenhersens, in een hoek waar ze niet willen zitten.
sterker nog, er is een doodsstrijd gaande om de wereld te bevrijden van de 12 founding and still ruling families.
om te begrijpen wat ik hier zeg, kijk op youtube en vraag je af waar de mensheid vandaan komt.

het koste mij tijd om deze acties, die ik eerst afkeurde, en gedeeltelijk nog steeds, te plaatsen.
the times are a changin'.
onder toedoen van de zon (son voor sommigen) zijn de polen van de aarde aan het wisselen, de ogen der mensheid openend, de arabieren ontwaken uit een eeuwenlang coma en de rest van de wereld zal volgen.
onze ontvangers verschuiven naar een andere/betere frequentie.
onze pineal gland zal ons in staat stellen om met andere levensvormen te communiceren, te reizen in de tijd, op afstand te zien en, ja, onsterfelijkheid van de ziel.
de onderdrukking en holografische leugens van de change shifters zullen verdwijnen, de 12 founding and currently still ruling families zullen worden gemarginaliseerd, onze 95% ongebruikte devine dna gereactiveerd.
bedenk dat er geen materie is, slechts golven.
overproductie zal stoppen, net als vervuiling.
de vrije geesten zullen een nieuwe wereld creeeren.
de wikileaks/anonymous/lulz onder ons raken de dracu in het hart, hun multinationals, control systems, geld, macht.
religie wordt een ding van het verleden, vervangen door een algemene realiteit en geaccumuleerde wijsheid voor eenieder.
vergeet je geld en pensioen, dat is een concept uit het verleden.
spendeer overtollig geld ten goede van je familie zolang het nog bestaat.

deze keffer bila zal een gelukkige entiteit worden voor de resterende tijd van mijn holografische bestaan in deze tijdsspanne, net zoals wij allen.

20 voor 1 en dan alweer aan de drugs. Chapeau!
20-07-2011, 13:08 door Anoniem
tis allemaal de schuld van Google-translate...
20-07-2011, 13:19 door Anoniem
net als securitate hierboven idd zegt.. informeer jezelf... als je dan een consumentenmaatschappij wil, en daar zitten we nu, dan moet je niet alleen jezelf voorzien in je lust behoefte maar ook je last behoefte. de overheid vindt het namelijk ook allemaal lastig en moet mee met een ongelooflijk veel krachtiger lobbie (de industrie tov consument) en een nooit eerder vertoonde verandering in mogelijkheden / technologieën / bewustzijn. denk niet dat sluimerende zekerheden gegarandeerd blijven door hardwerkende mensen die alleen al om zelf niet vermalen te worden achter het net aanvissende overheden achterna hobbelen. uit onzekerheid. om niet ter verantwoording te worden geroepen. we hebben erg machtige en directe pijlen in de vorm van bijvoorbeeld de media in haar algemeenheid en een mate van publieke controle (ipv sociale jammer genoeg) die een scheiding tussen kwaliteit (inhoud) en vorm/overkomen gemaakt hebben. Onze doorontwikkelde zelfreflectie en kritiek heeft geleid tot een collectieve angst tegen het nemen van verantwoordelijkheden en onderkennen van waarheden (die bepaalde mensen en instituties op ander vlak dwingt) in een veelheid en massaliteit van die nieuwe informatie technologie. Ook meer en meer duidelijk door een verschuiving van al meer dan twee decennia van de 'werkelijke macht naar de achtergrond'. kwaliteit WIL niet meer op de voorgrond. beetje hard gesteld allemaal, om jullie te duiden. we zitten in een weliswaar steeds terugkomende periode alleen ook een belangrijke, om te voorkomen dat we achteruit vallen in plaats van vooruit komen. dat kun je niet aan anderen overlaten, daar moet je helpen en zorgen dat erger voorkomen wordt. dat HEEFT zich al ettelijk eeuwen bewezen en dat is ook waar we nu hard op afstevenen. De vraag wordt weer: hebben we ergens iets geleerd?
20-07-2011, 13:28 door Anoniem
@ Anoniem 11.11uur
Lijk mij reuze interessant zo`n handleiding cover your tracks.
Nou ben ik zelf geen activist of hacker maar ik heb privacy wel hoog in het vaandel staan
en ik vind dat in de huidige maatschappij onze rechten regematig met de voeten worden betreden
kijk maar naar bericht over opsporingdiensten en geheim tap acties van politie en overheidsdiensten.
Ik las laatst dat er nergens zoveel word afgetapt en inbreuk op privacy word gepleegd als In Nederland
vergeleken met andere Europese landen.
Ja oke de verenigde Staten is een verhaal apart.
Daar begint men al enige tijd trekjes van fascisme te vetonen op overheid en veiligsheiddiensten gebied en zeker na
9/11 2001 zijn daar de stoppen een beetje te ver doorgeslagen.
http://www.prisonplanet.com/san-francisco-police-accused-of-shooting-teenager-over-2-bus-fare.html
20-07-2011, 13:45 door Anoniem
@Securitate ZZ en de maskers hadden een hit over die dracu.. la! Hahahahahahaha

Je hoort zulke idioterie steeds vaker. Zijn het geen aliens, dan zijn het wel reptielen ala "V" die zich al eeuwen onder de mensen bewegen en verantwoordelijk zijn voor veel en mogelijk al het menselijk leiden. En dat alles, omdat het geloof van weleer steeds meer terrein verliest en vervolgens wordt vervangen door het geloof in weer ander stompzinnig verhaal.

De wereld zijn wij en iedereen heeft een ego die gestreeld wil worden. Ten slotte, wie wil nou niet een speciale persoon in zijn/haar leven die je lief hebt. Het is alleen jammer dat sommige meer willen, vandaar dat sommige ook geen genoegen nemen met één partner. Of die goed of slecht, is open voor discussie maar overkomt het je, dat je wederhelft vreemd gaat, weet je dat snel genoeg.

Dus ego kan de veroorzaker zijn van slechte dingen. Heb je veel macht of geld, de vrouwtjes staan voor je in de rij. Dit streelt de ego enorm, voor jou en voor de gelukkige die je kiest. Aanzien, respect etc. zijn allemaal ego-boosters en hierom zijn sommige bereidt heel ver te gaan en is geen grens te ver. Dit zijn meestal de personen die wij achten capabel te zijn beslissingen voor ons te nemen. Nu zijn we gearriveerd in een tijdperk waar elektronische middelen langzaamaan een onzichtbaar net creëren waar iedereen zich dient te gedragen die de democratisch gekozen leiding achter correct te zijn. Dit is een gevaarlijke ontwikkeling, aangezien ze tegenwoordig alles van je weten en ook niet na zullen laten dit te gebruiken voor de "veiligheid" van ons allen. Echter hoelang blijven we dit fabeltje geloven als blijkt dat diezelfde overheden de wil des volks steeds vaker negeren en zelf schuldig maken aan grove overtredingen?

Een dief is een crimineel en verdient straf, maar een bankier die het pensioen van miljoenen mensen halveert of helemaal verliest...... krijgt tientallen miljoenen mee bij zijn vertrek naar commissariaten bij andere mega-multinationals, waar hij weer miljoenen kan vangen. Waar is de rechtvaardigheid? Dit zijn duidelijk tekenen van een verschil tussen de gecontroleerde en de controleurs, en die laatste hebben het geld en macht.

Overigens, door het verschil in aanpak hoe men vol vuur jaagt op Anonymous terwijl de echte criminelen die vooral particulieren proberen te benadelen, spreekt weer boekdelen.

De wereld is een gevaarlijke plek door enkele raddraaiers die wij verantwoordelijk houden voor onze veiligheid, dus creëren ze altijd weer nieuwe vijanden om ons te kunnen tonen hoe hard zij bezig zijn voor onze veiligheid. Hoe kun je anders het contrast tussen veilig en onveilig zien, zonder boeven? En hoe makkelijk maakt het onzichtbare net het hun om een boef te zien in iedere burger? Men weet donders goed dat meer controle zorgt voor meer weerstand en dus "boeven" en is reden genoeg meer controle. Maar op een dag, zijn we het helemaal zat en zal er bloed gaan vloeien, heel veel bloei.. en zo is het altijd gegaan in onze geschiedenis en gaat ook weer gebeuren. Rest me nog een vraag...

Are you prepared?
20-07-2011, 14:08 door Anoniem
"20 voor 1 en dan alweer aan de drugs. Chapeau!"

lol er zijn de laatste tijd idd een paar nieuwsgierige, eigenlijk bange, mensen in mijn omgeving waarbij de ontwikkelingen in mijn leven ze duidelijk boven de pet begint te stijgen. Tot het moment dat ik mijn bevindingen, voortkomende uit mijn *realistische* leven, goed geplaatst in een voor jullie begrijpelijke context begin te plempen. Dan is het nog steeds schaakmat. Naast de maatregelen die ik AL genomen heb, en waar jullie nu lekker -kan ook niet anders vanuit de natuurlijke reflex- meelopen tot een voor mij meer en meer zichtbaar en omlijnbaar geheel. zelfs strafbaar, inmiddels juridisch hard te maken (wanneer je bent wie ik vermoed dat je bent). Verder hoef ik je niet te bedreigen of zelfs te beledigen. Je speelt inmiddels een rol op het toneel van mijn leven, we zullen zien wanneer en hoe dat kwartje valt. Van mij mag je mijn kwakkie ook zien hoor, als je wilt xD hee, daarbij ik heb een leuk backup plannetje bedacht met wat maten ook nog eens ;))

Zou je naast mijn wiet gebruik zien waar ik wél hele dagen hard aan werk. Alleen al naast de ettelijke honderden mensen en bedrijven die ik geholpen heb, en help, in technologisch aspect met computers en op ook veel andere manieren. En al die families en mensen van hardwerkende mensen waar ik met kerst aan tafel zit. Alleen al die mensen zouden je voor een rechtbank letterlijk slachten voor laster, als je niet oplet en te ver zou gaan. Hee, de groeten en in blijde verwachting dat je ooit mijn deurbel weet te vinden, de overtuiging hebt een vraag te formuleren en volwassen genoeg bent je eigen realiteit onder ogen te komen, in afwachting van een gezellige tijd ;))

kusje (en sorry redactie, dat was even nodig)
20-07-2011, 15:47 door Anoniem
Door Anoniem: 20 voor 1 en dan alweer aan de drugs. Chapeau![/quote]
Hahaha, true. Maar serieus Securitate, ik ken de therorien die je aan elkaar aan het verbinden bent, maar je bent toch niet zo naief dat je geloofd in een georganiseerde elite?? Daar zijn mensen veel te dom voor man. Maar dat van het ongebruikte DNA en de pijnappelklier is toch wel heel erg ver van de werkelijkheid, dat is gewoon nonsense.
20-07-2011, 16:08 door Riviera
Securitate, ik zou graag eens wat gedachten met je willen wisselen, zou je me een mailtje willen sturen op nickriviera {at} live.nl ?
20-07-2011, 16:18 door KwukDuck
Hoe meer mensen ze (onterecht) arresteren hoe agressiever Anonymous zich zal opstellen denk ik.
Vaak zijn het toch wel erg tech-savvy mensen en ik vermoed dat de arrestanten ook zeker niet allemaal de 'daders' zijn.
Als dat wel het geval is zal dit zeker niet de 'sterke arm' van Anonymous zijn.
20-07-2011, 17:11 door Securitate
de mogelijkheden om kennis tot je te nemen zijn er om gebruik van te maken.
dit is de positieve bijvangst van google/youtube.
begin bv hier en zoek zelf verder, dit is paradijs voor de onderzoekende geest.
http://www.youtube.com/watch?v=6fWtBq8uWKE
voor wie van mening is dat draakachtigen een verzinsel zijn, zoek dan eens uit waarom alle volkeren uit het verre verleden hier over spreken en het in beelden hebben vastgelegd.
stap in ieder geval af van hetgeen je verteld wordt door een omgeving met een agenda.
geen eo en geen stalen neus tussen je deur.
realiteit of perceptie zijn het product van jouw eigen projectie in jouw hersens.
prettige zoektocht.

(niks met security te maken, wel interessante materie)
20-07-2011, 17:25 door Anoniem
Door Securitate: anoniem 11:11, chapeau!
ik had niet verwacht zulke intelligentie en inzicht aan te treffen, dat mag vaker gebeuren.

kennelijk zijn de gepakten nog onvolgroeid qua hersens, wel is het zo dat dwazen en kinderen de waarheid spreken.
op dit moment zitten de dracu, degenen onder ons met een groter deel reptielenhersens, in een hoek waar ze niet willen zitten.
sterker nog, er is een doodsstrijd gaande om de wereld te bevrijden van de 12 founding and still ruling families.
om te begrijpen wat ik hier zeg, kijk op youtube en vraag je af waar de mensheid vandaan komt.

het koste mij tijd om deze acties, die ik eerst afkeurde, en gedeeltelijk nog steeds, te plaatsen.
the times are a changin'.
onder toedoen van de zon (son voor sommigen) zijn de polen van de aarde aan het wisselen, de ogen der mensheid openend, de arabieren ontwaken uit een eeuwenlang coma en de rest van de wereld zal volgen.
onze ontvangers verschuiven naar een andere/betere frequentie.
onze pineal gland zal ons in staat stellen om met andere levensvormen te communiceren, te reizen in de tijd, op afstand te zien en, ja, onsterfelijkheid van de ziel.
de onderdrukking en holografische leugens van de change shifters zullen verdwijnen, de 12 founding and currently still ruling families zullen worden gemarginaliseerd, onze 95% ongebruikte devine dna gereactiveerd.
bedenk dat er geen materie is, slechts golven.
overproductie zal stoppen, net als vervuiling.
de vrije geesten zullen een nieuwe wereld creeeren.
de wikileaks/anonymous/lulz onder ons raken de dracu in het hart, hun multinationals, control systems, geld, macht.
religie wordt een ding van het verleden, vervangen door een algemene realiteit en geaccumuleerde wijsheid voor eenieder.
vergeet je geld en pensioen, dat is een concept uit het verleden.
spendeer overtollig geld ten goede van je familie zolang het nog bestaat.

deze keffer bila zal een gelukkige entiteit worden voor de resterende tijd van mijn holografische bestaan in deze tijdsspanne, net zoals wij allen.

Heerlijk spul dat LSD
20-07-2011, 17:29 door Anoniem
@ securitate: roger penrose, oxford. heb je meteen alles voor die zoektocht van je xD
20-07-2011, 17:30 door Anoniem
nog wat moois trouwens :: http://mapper.nndb.com/start/
20-07-2011, 17:33 door Anoniem
Het lijkt in dit topic wel of steeds meer mensen het donkere pad van de krankzinnigheid bewandelen.

Mijn captcha was: 8#wngw. Zit daar ook nog een duister complot achter, of is dit wel gewoon iets acceptabels?
20-07-2011, 17:37 door Anoniem
@ Securitate:

Als je mensen wilt onderwijzen, moet je het wel goed doen he?

Ik heb je raad opgevolgd, maar ik vind niets zinnigs over dracu. Ik denk dat je Ducaz bedoeld. Ik vermoed dat dit vast een interessant artikel is:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Nibiru

Toch raad ik eenieder aan vooral kritisch te blijven denken en niet alles voor zoete koek te slikken. Gevoelige mensen kunnen door dit soort materie in ernstige psychische problemen raken.

Ben jij jezelf wel bewust van de eventuele psychische schade die je aanricht?

- Een ex-slachtoffer van Stefan Denaerde
20-07-2011, 17:59 door Anoniem
Door Anoniem: Het lijkt in dit topic wel of steeds meer mensen het donkere pad van de krankzinnigheid bewandelen.

Mijn captcha was: 8#wngw. Zit daar ook nog een duister complot achter, of is dit wel gewoon iets acceptabels?

Ik zou maar als de bliksem mijn alu-hoedje opzetten als ik jouw was :-p
20-07-2011, 18:02 door Anoniem
Zeg het na en zeg het voort: Ik ben ook een Anonymous

ik sta voor:
Mensenrechten, vrijheid en gelijkheid.

Say & spread: I am an anonymous
I stand for:
Human rights, freedom and equality.

Daar gaat het om.
Of willen we leven in een wereld van Murdock, Berlusconi, Bashar al-Assad, Aleksandr Loekasjenko, Dominique Strauss-Kahn? En je moet je ook afvragen of je wilt leven in een wereld VAN Google en Faceboef....

Het is je eigen keuze. Ook om er iets anders te doen met je geld. Open dan alvast een rekening bij een groene bank die weet wat je met goed en fout geld allemaal kan doen. En eet meer biologisch.

De wereld veranderen begint bij je zelf. Dan verandert, ook de wereld van de security / data-opslag, met je mee.
20-07-2011, 18:50 door Anoniem
wat heeft 'donker' en 'pad' met 'krankzinnigheid' en 'captcha' te maken? Volgens mij hoef je er niet bang van te zijn, of het acceptabel is hangt af van de mate waarin het van jou was. of is. Dat is op zichzelf wel discutabel als geheel alleen al omdat wij niet weten of het waar is.
20-07-2011, 18:57 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
20-07-2011, 23:10 door Anoniem
Naam niet te noemen?
Lafaard?

We are anonymous
We are legion
We do not forgive.
We do not forget.


Expect us.
Always. :)
21-07-2011, 10:04 door Mysterio
Serieus, ik probeer het relaas van een aantal figuren boven mij te bevatten. Ik staar naar mijn Anolis Sagrei en vraag me af wat dit beestje te maken heeft met aliens die zombies van ons willen maken omdat ze last hebben van de stand van Jupiter.

Wist je dat ze laatst hebben ontdekt dat reptielen kleuren kunnen onderscheiden en kunnen koppelen aan voedsel? Voedsel, voortplanting en in leven blijven zijn de dingen waar dit beestje de hele dag druk mee is. Zet het beestje in een (niet te krappe) bak met voldoende voedsel, water, warmte en geen vijanden en het beestje zal gelukkig zijn voor zolang het leeft. Wat is geluk? Ik ken een professor die in de volksmond de 'geluksprofessor' wordt genoemd. De populaire definitie van geluk is het punt waarop er voldoende behoeften zijn bevredigd en er een zekerheid is dat dit in de toekomst ook zo zal blijven.

Maar dat is de definitie van tevredenheid. Om tevredenheid en geluk hetzelfde te noemen gaat me te ver. Gelukt is een ongrijpbaar en plastisch begrip wat waarschijnlijk nooit bereikt kan worden zonder concessies te doen aan intelligentie. Hoe dommer, hoe gelukkiger. Want naar mate je meer weet, heb je meer verdriet.

Dus laten we weer OT gaan. Die knakkers zijn gepakt voor DoSS-praktijken. Dat is strafbaar, dus terecht dat ze opgepakt worden. Het motief is de actie van PayPal om de betalingen naar Wikileaks niet door te laten. Een bijzonder onethisch actie als je het mij vraagt. Maar omdat iemand iets verkeerd doet betekend dat niet dat je voor eigen rechter mag spelen.

Iedere Lulz-sukkel en Anoniemuis die de wet breekt zal aan de wet moeten antwoorden. Wat dat betreft sta ik volledig achter de politie-acties. Echter moet de maatschappij zich ook realiseren dat deze knakkers niet uit de lucht komen vallen. Sommige acties zijn illegaal, maar terecht. Net als vele Greenpeace acties. De politiek moet een sterke vuist maken voor de rechten van burgers. Geen slap gelul als het CBP en OV-chipkaart gedoe.

Politiek = slap gelul

De Groen-Links activisten van vroeger zitten nu ook dik te worden op een gemakkelijke stoel. De stakende PvdA-ers van vroeger rijden nu ook een dikke auto en schelden op wegwerkers. Zodra mensen rijk zijn willen ze rijk blijven. Mensen met geld denken als de VVD, behalve wanneer de verkiezingen er weer aankomen. Dan staan ze weer voor de burger.

Hoe dan ook, ik wil graag over 30 jaar spreken met een Lulz-sukkel, wanneer hij in de politiek zit. Wanneer hij aan de andere kant van de tafel zit dik te worden... Nu hebben ze een grote mond over hun liefde voor het internet en de vrijheid, maar dingen veranderen snel wanneer geld, macht en verantwoordelijkheid hun kant op komt.

Vrijheid is als geluk. Je kunt een zekere mate van vrijheid hebben waar je tevreden mee bent, maar je zal nooit helemaal vrij zijn.
21-07-2011, 10:21 door Anoniem
Aan Mysterio, Anonymous, Lulz, burgers et al:
Stel dat je overweegt te staan voor mensenrechten (broederschap), vrijheden en gelijkheid en zegt: ‘Ik wil hier meer bewust op worden, ik wil hier een bijdrage leveren’, krijg je altijd begeleiding ter ondersteuning van dit proces.
Het is niet realistisch om te verwachten dat het dan morgen al beter is, maar je bewust verbinden aan en focussen op verandering leidt uiteindelijk tot verbetering. Mensen vangen dit op en medestanders worden gesterkt.....

Positieve verandering: Het is een tendens die al gaande is. Kijk maar om je heen naar het Oosten en naar het Westen en alles wat daar tussen zit. Het is niet meer uit te stellen. Het kost wat wel tijd voordat alle neuzen de zelfde kant op gaan staan.
21-07-2011, 10:55 door Anoniem
Weer een stel scriptkiddies minder ole
21-07-2011, 11:49 door Securitate
Door Anoniem: @ securitate: roger penrose, oxford. heb je meteen alles voor die zoektocht van je xD
dit is een mooie academische verklaring voor het vehikel waarin we rondwaren.
er blijkt geen echt begin en einde, het is een golfbeweging die zich eindeloos voortzet.
dat materie alleen bestaat als beeld in je hersens is tamelijk radikaal.
feit is wel dat iedereen een eigen beeld en interpretatie heb van de realiteit, dit omdat alle ogen en oren zich op een andere plek in de ruimte bevinden.
en dan interacteren wij ook nog eens.
dit is stof om eens flink aan de binnenkant van de ogen te bekijken.
21-07-2011, 11:54 door Mysterio
Door Anoniem: Aan Mysterio, Anonymous, Lulz, burgers et al:
Stel dat je overweegt te staan voor mensenrechten (broederschap), vrijheden en gelijkheid en zegt: ‘Ik wil hier meer bewust op worden, ik wil hier een bijdrage leveren’, krijg je altijd begeleiding ter ondersteuning van dit proces.
Het is niet realistisch om te verwachten dat het dan morgen al beter is, maar je bewust verbinden aan en focussen op verandering leidt uiteindelijk tot verbetering. Mensen vangen dit op en medestanders worden gesterkt.....

Positieve verandering: Het is een tendens die al gaande is. Kijk maar om je heen naar het Oosten en naar het Westen en alles wat daar tussen zit. Het is niet meer uit te stellen. Het kost wat wel tijd voordat alle neuzen de zelfde kant op gaan staan.

Ik vraag me af of de recente ontwikkelingen in het oosten en westen en alles daartussenin in de toekomst positief zullen uitpakken. Als het moslimbroederschap zit achter de volksopstanden zullen we nog wel eens een nare verrassing kunnen krijgen wanneer de kruitdampen zijn opgetrokken.

Gelijkheid betekent ook dat je betrokken bent. Hoeveel van de crackers en kiddies hebben al centjes overgemaakt naar giro 555? Je kan zeggen te staan voor een hoop goede zaken, maar uit je daden zal blijken waar je echt staat.
21-07-2011, 12:04 door Securitate
Door Anoniem: @ Securitate:

Als je mensen wilt onderwijzen, moet je het wel goed doen he?

Ik heb je raad opgevolgd, maar ik vind niets zinnigs over dracu. Ik denk dat je Ducaz bedoeld. Ik vermoed dat dit vast een interessant artikel is:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Nibiru

Toch raad ik eenieder aan vooral kritisch te blijven denken en niet alles voor zoete koek te slikken. Gevoelige mensen kunnen door dit soort materie in ernstige psychische problemen raken.

Ben jij jezelf wel bewust van de eventuele psychische schade die je aanricht?

- Een ex-slachtoffer van Stefan Denaerde
ik ben niet echt een leraar maar kennelijk heb ik af en toe de behoefte iets onder de aandacht te brengen, iets om over na te denken, denken, hetgeen te weinig gebeurt tegenwoordig.
geloof niet alles wat ik zeg, al was het maar omdat ik dat zelf ook niet doe.
laat jezelf NOOIT onder controle van iets of iemand staan!
ik heb veel bekeken, laat ik eens kijken of ik wat kan terugvinden.
http://www.youtube.com/watch?v=5Svj4g3qgBg
http://www.youtube.com/watch?v=vnvM_YAwX4I
er is ook veel van david icke.
bekijk het, laat het op je inwerken, falsifieer het.
geloven is voor gelovigen.
vindt je het onzin, geeft niet.
ben je goedgelovig, kijk dan liever niet alleen.
27-07-2011, 11:45 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
28-07-2011, 09:51 door Anoniem
Door Anoniem: "20 voor 1 en dan alweer aan de drugs. Chapeau!"

lol er zijn de laatste tijd idd een paar nieuwsgierige, eigenlijk bange, mensen in mijn omgeving waarbij de ontwikkelingen in mijn leven ze duidelijk boven de pet begint te stijgen. Tot het moment dat ik mijn bevindingen, voortkomende uit mijn *realistische* leven, goed geplaatst in een voor jullie begrijpelijke context begin te plempen. Dan is het nog steeds schaakmat. Naast de maatregelen die ik AL genomen heb, en waar jullie nu lekker -kan ook niet anders vanuit de natuurlijke reflex- meelopen tot een voor mij meer en meer zichtbaar en omlijnbaar geheel. zelfs strafbaar, inmiddels juridisch hard te maken (wanneer je bent wie ik vermoed dat je bent). Verder hoef ik je niet te bedreigen of zelfs te beledigen. Je speelt inmiddels een rol op het toneel van mijn leven, we zullen zien wanneer en hoe dat kwartje valt. Van mij mag je mijn kwakkie ook zien hoor, als je wilt xD hee, daarbij ik heb een leuk backup plannetje bedacht met wat maten ook nog eens ;))

Zou je naast mijn wiet gebruik zien waar ik wél hele dagen hard aan werk. Alleen al naast de ettelijke honderden mensen en bedrijven die ik geholpen heb, en help, in technologisch aspect met computers en op ook veel andere manieren. En al die families en mensen van hardwerkende mensen waar ik met kerst aan tafel zit. Alleen al die mensen zouden je voor een rechtbank letterlijk slachten voor laster, als je niet oplet en te ver zou gaan. Hee, de groeten en in blijde verwachting dat je ooit mijn deurbel weet te vinden, de overtuiging hebt een vraag te formuleren en volwassen genoeg bent je eigen realiteit onder ogen te komen, in afwachting van een gezellige tijd ;))

kusje (en sorry redactie, dat was even nodig)

Ik ben dan dezelfde persoon als diegene die de opmerking maakte over de drugs.
Snap niet helemaal wat jij met je verhaalt bedoeld, maar ik had het heus niet specifiek op jou gemunt.
Je eerste verhaal wat je typte kon ik ook al niks uit maken vandaar die reactie.
28-07-2011, 18:13 door Anoniem
Een je kent me niet 2 ik wil me tijd niet insteken voor scheld worden want als ik daar op reactie moet geven dan ben ik net zo nuteloos als jou en 3 zoek leven op plats van coffishop
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.