image

Advertorial: Groots in HD

dinsdag 15 juni 2010, 12:21 door Redactie, 0 reacties

Haarscherp beeld, het beste geluid en een helder zenderaanbod, bij CanalDigitaal ben je aan het juiste adres. Wij brengen de meeste radio- en televisiezenders van Nederland voor de beste prijs. Maar je haalt meer uit de lucht: honderden (inter)nationale vrij te ontvangen zenders met de digitale kwaliteit die je van ons mag verwachten: dus zonder ruis! Met keuze voor superkleine schotels en interactieve decoders.

Het rijkste HD aanbod
Wij bieden via de satelliet het rijkste HD-aanbod van Nederland. Vanaf nu geniet je maximaal van je HDTV en voor een betere prijs dan een kabelabonnement. Daarnaast beschikt CanalDigitaal over een betrouwbare en vriendelijke klantenservice.

Smartpacks: Onze kant-en-klare pakketten
Meer sport en erotiek? Of Meer films en muziek? HDTV of gewoon beeld? Live opnemen, pauzeren en terugspoelen? Wij maken het je gemakkelijk met onze Smartpacks: Je kiest voor een van onze zenderpakketten, de schotel en ontvanger krijg je in bruikleen en installeren we gratis bij je thuis. Kies je liever zelf je apparatuur en zenders? Geen probleem, je kunt terecht in onze webshop of bij onze satellietspecialisten.

Ideaal pakketten: HDTV+bellen+internet
HD televisie kijken met internet en bellen? Ook dat kan nu met CanalDigitaal. Kies uit een van onze Ideaal Smartpacks en je bent goedkoper uit. Meer informatie? Ga naar CanalDigitaal.

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.