image

Fouten in Java nopen tot updates

vrijdag 22 maart 2002, 11:17 door Redactie, 1 reacties

Verschillende fabrikanten hebben gemeld dat er fouten in de Java Virtual Machine zijn aangetroffen waardoor de privacy en integriteit van computersystemen in het geding kan komen. Microsoft heeft een update beschikbaar gesteld, deze is ook via de WindowsUpdate functie van Windows systemen op te halen. Ook Sun, de maker van de Java-taal, maakt melding van de problemen, en biedt oplossingen voor Solaris, Linux en Windows aan.

Reacties (1)
23-03-2002, 10:07 door pierpanda
Tja, maar dan moet de geinstalleerde software van andere bedrijven wel blijven werken...Wat is het geval? Ik heb braaf alle patches van Microsoft geinstalleerd, maar nu blijkt dat dit problemen oplevert bij het opstarten en afsluiten van software van Symantec. Ik heb Symantec daarover al ingelicht. Mijn firewall reageerde niet meer naar behoren en sommige onderdelen waren niet meer op te starten (Alert Tracker) .

Ik heb daarom IE60 opnieuw over de oude heen geinstalleerd en het probleem is nu opgelost. Daarvoor ben ik wel een aantal dagen bezig geweest om uit te zoeken waar precies het conflict zat. In iedergeval wordt Microsoft met z'n patches heel erg hartelijk bedankt!
Vanaf vandaag wordt er door mij dus niet meer een patch opgehaald van het Internet, voordat ik zeker weet of die rommel van Microsoft wel werkt...


Pierpanda.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.