image

Bewaarplicht zoekmachines dichterbij dankzij CDA

vrijdag 25 juni 2010, 11:59 door Redactie, 40 reacties

De bewaarplicht voor zoekmachines is dankzij Europarlementariërs van het CDA, SGP en ChristenUnie een stap dichterbij gekomen, zo waarschuwt Bits of Freedom (BoF). Schriftelijke Verklaring 29 wordt gepresenteerd als “een Europees alarmsysteem (EAS) tegen pedofielen”, maar wil in werkelijkheid ook de bewaarplicht naar zoekmachines uitbreiden. Onder publieke druk trok een groot aantal parlementariërs hun ondertekening van de verklaring in.

"Maar bij de afgelopen sessie van het Europees Parlement hebben de indieners van de Schriftelijke Verklaring een uitgebreide campagne gevoerd, en die heeft blijkbaar zijn vruchten afgeworpen: er zijn toch meer dan de vereiste 369 handtekeningen verzameld", aldus BoF. Nu zal het Europees parlement over het de verklaring debatteren en is aanname weer een stuk dichterbij gekomen.

De lijst met ondertekenaars is inmiddels openbaar en daaruit blijkt dat Wim van de Camp (CDA), Lambert van Nistelrooij (CDA), Corien Wortmann-Kool (CDA), Peter van Dalen (CU) en Bastiaan Belder (SGP) de Schriftelijke Verklaring hebben ondertekend. Onderstaande video laat het gevaar van zoekmachines zien.

Reacties (40)
25-06-2010, 12:39 door Anoniem
Mmm, meteen twee dingen die me opvallen:

- Precies die mensen die dus echt geen fluit weten van computers en internet.
- Christelijke partijen: in het kader van God ziet alles?

En ik weet ook dat zeker die laatste opmerking niet bepaald politiek correct is maar dit soort waanideeën begin ik hoe langer hoe meer braakneigingen van te krijgen...

Oh ja, leuke dekmantel deze keer (wel een noffelijk streven naar mij idee): pedofilie. Ik ben daar tegen pedofilie maar wanneer zijn parlementariërs nu eens een keer eerlijk toe naar de bevolking door te zeggen dat ze gewoon alles willen controleren en kunnen zien wat de bevolking doet?

MikeyV
25-06-2010, 13:05 door Duck-man
Ik zeg chippen van af de geboorte. chipje met GPS persoonlijk gegevens de hele rambam. Je hoeft nergens meer in te loggen pasje mee te nemen etc. Je loopt gewoon de trein in wordt automatisch af geschreven. Net als boodschappen doen kan ook zonder geld gewoon pakken en weer naar buiten.
In middels kunnen ze toch alles loggen. Waarom mogen wij dan niet maximaal van profiteren. Je hoeft niet meer naar het gemeente huis voor een rijbewijs paspoort etc geen bankpasjes. Het kostje wat privacy (van wat er nog over is) maar dan zijn de mogelijkheden eindeloos.
Chippen van af de geboorte. Meer veiligheid omdat je overal gevolgd wordt. Minder politie. Je kan nooit meer wat vergeten mee te nemen. Alle gegevens bundelen. En alles kan gratis als we het aan direct marketing hangen
Ik zeg doen!
25-06-2010, 13:09 door Anoniem
@duck-man:

Ik zeg jij bent gek! Ik wil kunnen kiezen voor mijn privacy.
25-06-2010, 13:30 door N4ppy
@duck-man:

En dan zagen ze je been/arm/lichaamsdeel met chipje eraf en dan be je alles kwijt, :)

Ach ja pedofelie zo als de kerk is vertrouwt ie het volk ofzo?

Als je zoiets in het bedrijfsleven flikt dan zagen ze je bij je knieen af. Wat denk je dat die onzin op gaat brengen?

Wat is de ROI van het opslaan van dit soort data? Gaan ze dan actief zoeken naar iedereen die zoekt op justin bieber ofzo?

blehhhh politiek sukt
25-06-2010, 13:40 door Spiff has left the building
Door Anoniem: [...]
- Christelijke partijen: in het kader van God ziet alles?
En ik weet ook dat zeker die laatste opmerking niet bepaald politiek correct is maar dit soort waanideeën begin ik hoe langer hoe meer braakneigingen van te krijgen...
Je hebt gelijk, hoor.
Ik blijf me er, tegen beter weten in, altijd nog over verbazen hoe partijen op godsdienstige basis dingen bedenken en ondersteunen die eigenlijk volledig indruisen tegen de 'liefde en barmhartigheid' die de basis zouden zijn van zo'n godsdienst. Denk bijvoorbeeld ook aan het dieronvriendelijke landbouwbeleid zoals dat altijd ondersteund wordt door het CDA.
Mijns inziens kan er geen ruimte voor zijn godsdienst in de politiek. Godsdienst mag alleen iets zijn waar volwassen mensen zichzelf mee mogen lastig vallen, niet hun kinderen, en ook niet via politieke macht anderen.
25-06-2010, 13:44 door Anoniem
Mensen u moet begrijpen dat deze politici vertegenwoordigers van god zelf zijn. Ook al gelooft u niet in zo'n sprookjesfiguur, deze mensen maken serieus werk van niet alleen hun eigen normen & waarden (kerk - pedofielie / antisemitisme, anyone?) maar ook die van u en mij! Deze mensen weten door hun opvoeding wat het beste is voor iedereen. Ik ben dankbaar voor zoveel zorgzaamheid. Voor de veiligheid van uw en mijn kinderen, is het noodzakelijk dat iedereen vanaf nu verdacht is. Zelfs als misschien maar een promille van de bevolking pedofiel is (en dan vermoedelijk ook nog hoofdzakelijk in kerkelijke kring)..
De goeden moeten onder de kwaden lijden, als u tenminste domme volksvertegenwoordigers kiest.
25-06-2010, 13:46 door Spiff has left the building
Aan Anoniem 13.09, die reageerde op Duck-man:
Je hebt volstrekt geen kaas gegeten van ironie, blijkbaar?
25-06-2010, 13:49 door SirDice
Leuk hoor. Zoek je een keertje op "young pussy" en de dag erna wordt je deur ingetrapt door een arrestatieteam. Leg dan maar eens uit dat je eigenlijk op zoek was naar informatie over kittens.
25-06-2010, 14:12 door Preddie
wel grappig, gister nog een discussie over het geloof en privacy schending. ik kreeg daarbij gelijk allerlei negatieve reacties om mijn oren....... het is nog geen dag later en mijn visie wordt werkelijkheid, enerzijds denk ik hihihih; lekker toch gelijk..... anderzijds zou je de mensen die hier verantwoordelijk voor zijn, wel willen afschieten (figuurlijk dan, anders heb ik straks de politie op mijn stoepje staan of zal ik voor de gein na deze reactie nog ff googlen op "pistool"?)
25-06-2010, 14:23 door leenvr
25-06-2010, 15:18 door Anoniem
Dan gaan we toch lekker zoeken met een zoekmachine die buiten de eu staat :D of komt hier dan ineens een blokkerings filter voor?
25-06-2010, 15:51 door Duck-man
Door Anoniem: @duck-man:

Ik zeg jij bent gek! Ik wil kunnen kiezen voor mijn privacy.

Ik zeg je hebt geen gevoel voor humor.
Ik trok de lijn even door. Volgens mij was het wel duidelijk.
Maar voor iedereen mijn opmerking was SARCASTiSCH bedoelt humor etc.

Helaas glijden we wel langzaam deze kant op dus hoelang ik dit nog sarcastisch kan zeggen?

Volgende stap van onze Christen vrienden is een keylogger? Als toch niks te verbergen hebt toch?

Wel even serieus. Hoeveel mensen van jullie gebruiken nog Google? Je zoek geschiedenis wordt dan al op geslagen voor 5 jaar. Overigens ook je surf geschiedenis. En dan hoef je niet eens via google te zoeken.
Installeer eens voor de grap een progammaatie die bij houd wat voor script er nog meer komen als je naar een bepaalde site gaat. Je zal merken dat 90% ook een google scriptje draaien.
Deze site heeft bv google_analytics. Dan kan security.nl namelijk bij houden hoeveel bezoekers er op deze site komen. Om beter serves te geven gaan deze gegevens ook naar google.

zet nu weer snel mijn alu hoedje op.
25-06-2010, 16:57 door _Peterr
Begrijp ik het goed. Google (bv) heeft miljoenen zoekopdrachten per dag. Deze worden dan gecontrolleerd op steekwoorden. En een groep mensen (hoeveelheid mensen van een klein land) gaan deze doorgronden en dan komen ze me halen als ik een verkeerde combinatie ingeef (BV "MP3 download nummer 1 hit", ik denk vast een stapje verder)

Hahahaha. Hoe in "hemelsnaam" (woordspeling) willen ze dat gaan handhaven. Dat is een onmogelijke taak.

Ik ga wel snel nog wat aandelen kopen in een willekeurige storageleverancier.
25-06-2010, 17:06 door _Peterr
@duck-man:
RFID in arm of been is echt een goed idee. Daarmee kun je ook de identiteitsdiefstal tegen gaan. Ik ben voor. Iedereen heeft dan al een chip dus weten we gelijk wie hij/zij is.

PS: google_analytics? Nee hoor. Ik heb Adblocker met EasyPrivacy list.
25-06-2010, 17:42 door Anoniem
ik heb ad opt out de nieuwste versie erg goed.
25-06-2010, 18:53 door Preddie
Door _Peterr: @duck-man:
RFID in arm of been is echt een goed idee. Daarmee kun je ook de identiteitsdiefstal tegen gaan. Ik ben voor. Iedereen heeft dan al een chip dus weten we gelijk wie hij/zij is.

PS: google_analytics? Nee hoor. Ik heb Adblocker met EasyPrivacy list.

Ja precies ja ...... en dan met een mifare chip, dan hebben we teminste een veilig systeem net als de OV chip-kaart ...

(pssstttt: dit topic stinkt ...... naar sarcasme, hiihihi :X)
25-06-2010, 19:45 door cjkos
Door SirDice: Leuk hoor. Zoek je een keertje op "young pussy" en de dag erna wordt je deur ingetrapt door een arrestatieteam. Leg dan maar eens uit dat je eigenlijk op zoek was naar informatie over kittens.

Of je zoekt op een acteur die toevallig Dick van Dijk heet en het blijkt een Amerikaans filter te zijn..... Ik durf te wedden dat er best wel eens een probleem zou kunnen ontstaan door 'onschuldige' woorden in te voeren die in een ander land volkomen sexueel van aard zijn. (En omgekeerd). .
26-06-2010, 00:03 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
26-06-2010, 03:30 door Dev_Null
Dan ben ik benieuwd of dit systeem ook de pedofielen binnen de (EU)regering in de gaten houd :-P
Want er zijn bepaalde koningshuis, regerings en openbare bestuurslagen die gek zijn op onschuldige kleine kinderen

http://www.overlordsofchaos.com/assets/images/Satanic_Pyramid_of_Power.jpg
Let op het midden van deze afbeelding!

Nog een real-life toevoeging op dit artikel"... Pedofilie ring binnen "scottish establishment
http://www.davidicke.com/articles/child-abuse-mainmenu-74/30693-scottish-paedophile-ring-exposed

Snapt u nu, waarom sommige verdwenen kinderen nooit meer teruggevonden zullen worden!!
26-06-2010, 03:43 door Dev_Null
Tip:
Staar je toch niet blind op het "politieke geneuzel" in de samenleving, maar leer kijk ACHTER het politieke circus
Vraag jezelf eens af... wie trekken er werkelijk aan de touwtjes van de VN, EU, Den Haagse poppetjes??

Hier heb je alvast een paar hints:
http://sites.google.com/site/911newworldorderfiles/NWOflowchart.jpg
http://www.cleanairandwater.net/assets/who-owns-nwo.gif
http://api.ning.com/files/-xZoXiVtj4rqSFhhbws1tzFBSzdUkegioGrjwJbrUPm1OTuyIxs8JELRJbCNf7dU19WGoB4HRHz1znMrTRMoF1ofhQwGRMz-/timetowakeupppl.jpg
http://www.talkmoneycafe.com/images/pyramid_of_power.jpg

Degene die het werkelijk voor het zeggen hebben, werken vanuit de schaduw..
Zij manipuleren en trekken aan de touwjes van de publiekelijk zichtbare (en dus vervangbare) marjoneten in het "politieke aandacht-afleidings-circus". Zodat de (nog) onbewuste mensen hun aandacht hier maar in blijven steken, als decoy, als afleiding, als bezigheidstherapie :-)


Aan jou (nu) de keuze,
- blijf je je bezighouden met "de poltieke geleuter" of
- leer je verder kijken en focus je je aandacht op poppenspelers?
26-06-2010, 04:32 door Anoniem
Door SirDice: Leuk hoor. Zoek je een keertje op "young pussy" en de dag erna wordt je deur ingetrapt door een arrestatieteam. Leg dan maar eens uit dat je eigenlijk op zoek was naar informatie over kittens.

1) Je moet wel realistisch blijven hoor, dit is wel heel overdreven. Politie doet heus wel wat meer research
dan gelijk met een arrestatieteam binnen te vallen. In het verleden is er wel eens wat misgegaan maar nu
zijn ze toch iets voorzichtiger geworden.
2) Trouwens we leven niet "The States" hoor, zij moeten bewijzen.
3) Trouwens young kan ook 18 zijn.
26-06-2010, 12:25 door Anoniem
Door _Peterr: Begrijp ik het goed. Google (bv) heeft miljoenen zoekopdrachten per dag. Deze worden dan gecontrolleerd op steekwoorden. En een groep mensen (hoeveelheid mensen van een klein land) gaan deze doorgronden en dan komen ze me halen als ik een verkeerde combinatie ingeef (BV "MP3 download nummer 1 hit", ik denk vast een stapje verder)

Hahahaha. Hoe in "hemelsnaam" (woordspeling) willen ze dat gaan handhaven. Dat is een onmogelijke taak.

Ik ga wel snel nog wat aandelen kopen in een willekeurige storageleverancier.

Ze hoeven niet iedereen te controlleren. Net als bijvoorbeeld in de tweede wereldoorlog hoef je niet alle geallieerde sympatisanten op te pakken, je pakt gewoon een paar mensen, schiet die publiekelijk dood en voila, de schrik zit erin. Zo ook met downloaders, doen ze al in de VS. Je pakt gewoon een huismoeder wiens dochters vriendje 3 mp3's download voor de begrafenis van haar man en die hang je dan voor 3 miljoen dollar schadevergoeding aan de broek/jurk. Goede advocaat kunnen ze toch niet betalen en doorprocedureren van welk geld? Letterlijk de rug tegen de muur en voor het vuurpeloton. Vuurpeloton is de rechterlijke macht en het wapen is advocatuur. Het ENIGE wat voorkomt dat dit in Nederland gebeurt is dat hier (nog) bewezen moet worden wat de schade is en de rechtspraak niet 10 miljoen euro vraagt voor 3 MP3's. Laat Brein en hun 'puppetmasters' nog effe lobbyen, en wie weet waar het hier naartoe gaat.

Het enige wat de geschiedenis heeft geleerd is dat dit soort privacy ontnemende, belastingontfrutselende, bijna bestaansrecht ontnemende overheden maar op 1 manier gestopt kunnen worden. En dat is verboden.

Maar als je kijkt heeft bijvoorbeeld de franse revolutie veel gemeen met huidige tijden.

Klassentegenstellingen zijn nu net zo groot of misschien nog groter dan toen:

Je hebt nu mensen met geld en koophuizen die dankzij hypotheekrente aftrek nu in huizen wonen die ze eigenlijk niet zouden kunnen betalen en dankzij dit soort wetten houden ze nog meer geld over. Dat er ook 'gewone' mensen zijn met minder dan 1 miljoen euro op de bank en hier ook (in veel mindere mate) van profiteren is de enige reden waarom er verzet is tegen het opheffen. Starters kunnen echter geen hypotheek krijgen en zijn verplicht huurhuizen in de vrije sector te nemen a 1000,- euro per maand huur omdat ze teveel verdienen voor sociale woningen via woonstichtingen. Geen rechten maar wel veel MOETEN betalen.

Economische crisis en problemen met alsmaar duurder worden producten voor basis voorzieningen:

Huren en hypotheken zijn nu zo hoog dat de meeste mensen met twee inkomens moeten werken om het huis te kunnen betalen. De euroflatie (voornamelijk veroorzaakt door de middenstand) heeft ervoor gezorgd dat alles wat vroeger 1 gulden kostte nu 1 euro kost (of meer) inflatie van meer dan 100%. Een volkoren brood kost nu 2 euro bij de bakker of supermarkt. Enkele jaren geleden kon je nog brood krijgen voor 1.10 gulden. Benzine is weer aan de opmars. Veel mensen moeten wel auto rijden omdat ze vanwege de hoge prijzen van huizen niet zomaar kunnen verhuizen en hun functies zijn vaak dienstverlenend dus moeten zij naar de bedrijven toe en wonen ze niet net zoals 50 jaar geleden naast de 'fabriek'. Openbaar gemonitoord vervoer is zinloos omdat het vervoer van A (waar ik niet ben) naar B waar ik niet wil zijn, via C, D, E...V waar ik niet doorheen wil reizen), vertrekkende op tijdstip W wanneer ik al had moeten beginnen, met kosten X die twee maal zo hoog zijn als met de auto, en dan met betrouwbaarheid Y die lager is dan een franse auto, met andere passagiers Z die het liefst mijn laptop en beurs zouden jatten of met hun 'tss tss tss tssk koptelefoontjes in op stand 'mutileer trommelvlies'.

Rationalitiet tegenover traditie:

CDA heeft flink op hun donder gekregen vanwege hun traditie. Gelukkig voor hen kunnen ze misschien alsnog blijven regeren en dingen bij het oude laten, zodat PVV aanhangers nog meer gevoed worden omdat ze zien dat wederom alles bij het oude blijft. Misschien de volgende cabinetscrisis zo veel dat ze de macht kunnen overnemen?

Het enige wat nog nodig is voor een vlam in de pan is een goede oproepstoker of een mega-incident en een metaliteitsverandering bij Nederlanders. Veel buitenlanders zien Nederlanders als tolerant volk, je kunt hier als homo rondlopen zonder in elkaar geslagen te worden, met uitzondering van amsterdam soms, de moslim kan gewoon een shoarmatent runnen of een ambtenaar zijn. Maar wat mensen vergissen met tolerantie is ignorantie. We just don't care. Vergelijk het met New York. Ligt iemand op straat te creperen, gewoon doorlopen, jij hebt er geen last van. Klampt die persoon je aan, bel je de politie, niet voor die persoon maar omdat jij er last van hebt op dat moment. Nederland is gewoon een provincie van New York. Misschien omdat het vroeger New Amsterdam heette. Jammer genoeg zijn we geen fransen. Ondanks dat ik ze niet kan uitstaan zijn het wel mensen die voor zichzelf EN voor anderen opkomen (als het ze uitkomt). Nederlanders doen dat niet eens.... Gewoon met je tractor of je vrachtwagen de (snel)wegen dichtgooien. Daar doen ze het gewoon. De straat op voor protest tegen hogere AOW. Daar gebeurt het gewoon. De laatste keer dat hier ECHT mensen de straat op gingen was tegen kernwapens in Nederland. Nou, dat heeft de politiek mooi opgelost door het vliegveld waar de Amerikaanse kernwapens liggen te verklaren tot Amerikaans grondgebied. Iedereen blij, Nederland heeft kernwapens en dat kunnen ze nog beweren met een smile op het gezicht ook.

Ik kan het me ook wel voorstellen dat je als Nederlander niet mee wil protesteren. We hebben geleerd 'hoofd-boven-maaiveld' is hoofd kwijt. Doe maar niets meer apparts, gewoon met het gepeupel mee doen.

Hierdoor worden meteen verbeteringen en overige zaken de nek om gedraaid. Paar honderd jaar geleden waren mensen BANG van Nederlanders. Een rood-wit-blauwe vlag betekende dat veel kapiteins een nieuwe onderbroek aan moesten trekken. We vonden dingen uit, veroverde werelden. Nu zijn we bang dat een meisje rond de wereld vaart. Want misschien redt ze het wel niet? Met al die moderne beveiligingen van tegenwoordig. Meisje is een geboren waterrat. Geboren op een boot zelfs geloof ik. Of zijn we bang dat de Amerikanen of Australiers ons niet meer lief vinden als we hun record laten breken door een meisje wat 2 jaar jonger is? Weer het bekende hoofd-boven-maaiveld maar nu op politiek/landen niveau. Tja, wat is de afweging? Minus de afghanistanmissie, minus de JSF, daar staat natuurlijk tegenover dat Nederland wat privileges moet inleveren in Washington.

Kijk maar naar BP. Engeland heeft een nieuwe regering iets minder pro-VS en meteen breekt de pleuris uit voor BP. De vorige keer met Exxon was de regering poeslief. Nu is het BP en wordt elke dag door de president op TV haat gezaaid tegen BP. Je zou bijna zeggen dat de VS BP heeft gesabotteert. Maarja, als je dat gelooft denk je ook in complottheorieen bij 9/11... 30% van de Amerikanen gelooft dat hun eigen regering hier mee te maken heeft. Wat je zaait is wat je oogst... Amerikanen moesten van kinds af aan een vijand hebben om zich tegen af te zetten. Het heeft hen goed gedaan in sommige opzichten. Zonder koude oorlog hadden we nu geen klittenband, digitale horloges en een compleet land bang voor alles wat anders is. Een land bang voor iets slikt miljarden kostende wapenwedloop, ruimte(space)wedstrijd. grappig detail is dat in de VS de belastingen 1/50ste zijn van hier in Nederland. Waar gaat al dat geld van ons naartoe?

Om terug te komen op het topic.
Misschien dat de bewaarplicht moet gelden voor ambtenaren zodat we later kunnen achterhalen waarom projecten te laat, te duur en zinloos gebouwd zijn zonder goede onderbouwing waarom ze uberhaupt nodig waren? Zodat we precies kunnen zien waarom en WELKE AMBTENAAR de veroorzaker is geweest. Bewaarplicht? Okay, maar dan eerst voor de politiek. En openbaar, geen bullshit over staatsgeheimen. De overheid is er toch voor ons? Zeggen ze...
26-06-2010, 12:53 door Anoniem
De voorstanders zeggen altijd 'als je niets te verbergen hebt, heb je niets te vrzen' en zo rechtvaardigen ze een steeds opdringerig wordende politiek.
Ik heb ook niets te verbergen, maar ik hoef niet alles wat ik doe door te spelen aan de overheid. Ik ben zeer erg op mijn privacy!

met groet, Zeurkool
26-06-2010, 13:22 door Anoniem
Jarenlang heb ik de extreem linkse en rechtse partijen in Europa als een bedreiging van onze rechtsstaat gezien. Nu deze partijen grotendeels zijn opgegaan - althans in Noord en West Europa - in kleinburgerlijke querulanten- en protestpartijen (zoals de SP en de PVV), dacht ik heel even in al mijn naïviteit van de grootste politieke bedreiging af te zijn. Nu weet ik dat de christelijke partijen en met name het CDA het grootste kankergezwel van omze samenleving vormen. Vanuit de kerkelijke en derhalve per definitie heimelijke/achterbakse werkwijze sluiten deze partijen - waarvan CDA een exponent is - in achterkamertjes allerlei foute, ondemocratische en tegen de rechtsstaat indruisende akkoorden ten koste van de burger.
Laten we de CDA'ers en andere christelijke misbruikers bestrijden met alle geoorloofde middelen en hun Duivels Pact teniet doen. .
26-06-2010, 13:27 door Anoniem
Jarenlang heb ik de extreem linkse en rechtse partijen in Europa als een bedreiging van onze rechtsstaat gezien. Nu deze partijen grotendeels zijn opgegaan - althans in Noord en West Europa - in kleinburgerlijke querulanten- en protestpartijen (zoals de SP en de PVV), dacht ik heel even in al mijn naïviteit van de grootste politieke bedreiging af te zijn. Nu weet ik dat de christelijke partijen en met name het CDA het grootste kankergezwel van omze samenleving vormen. Vanuit de kerkelijke en derhalve per definitie heimelijke/achterbakse werkwijze sluiten deze partijen - waarvan CDA een exponent is - in achterkamertjes allerlei foute, ondemocratische en tegen de rechtsstaat indruisende akkoorden ten koste van de burger.
Laten we de CDA'ers en andere christelijke misbruikers bestrijden met alle geoorloofde middelen en hun Duivels Pact teniet doen. .
26-06-2010, 18:53 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
26-06-2010, 18:54 door deelder
Door Predjuh:
Door _Peterr: @duck-man:
RFID in arm of been is echt een goed idee. Daarmee kun je ook de identiteitsdiefstal tegen gaan. Ik ben voor. Iedereen heeft dan al een chip dus weten we gelijk wie hij/zij is.

PS: google_analytics? Nee hoor. Ik heb Adblocker met EasyPrivacy list.

Ja precies ja ...... en dan met een mifare chip, dan hebben we teminste een veilig systeem net als de OV chip-kaart ...

(pssstttt: dit topic stinkt ...... naar sarcasme, hiihihi :X)

GILLLLLEEEE!!! :P :)
26-06-2010, 18:54 door deelder
Door unaniem:
Door Anoniem: @duck-man:

Ik zeg jij bent gek! Ik wil kunnen kiezen voor mijn privacy.

En jij licht in je hoofd of zo.

Precies.
26-06-2010, 18:59 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
27-06-2010, 17:49 door Anonymus
Sjezig zeg! Waar je zin in hebt met die hitte!
27-06-2010, 23:12 door spatieman
de overheid en ICT, altijd fail
zo zal je zien, als een overheids pief op kinderporno zal zoeken, hij weer een handje boven zijn hoofd gehouden krijgt.
28-06-2010, 08:41 door Dev_Null
Niet alleen overheid maar ook diverse individuen binnen Justitie spatieman! Herinner je nog het verhaal van de amsterdamse taxichauffeur die een pc bij het oud vuil had gevonden afkomstig van een "officier van justitie" Joost Tonino (2004)?
http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/79333/Tonino-toch-niet-vervolgd-om-kinderporno.htm
http://nl.wikipedia.org/wiki/Joost_Tonino

Of de affaire Joris Demmink?
http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/755/affaire-joris-demmink-het-feitenoverzicht.html
http://airvd.wordpress.com/
28-06-2010, 09:33 door Anoniem
YO PEEPS, Genuine ascii-art kiddypron, come and arrest me: ( o Y o ) <- 8yo

Nu nog 'redelijk onschuldig'. Straks ook gruwelijk strafbaar in Nederland...
28-06-2010, 11:30 door Bert de Beveiliger
Door Duck-man: Door Anoniem: @duck-man:
Ik trok de lijn even door. Volgens mij was het wel duidelijk.
Maar voor iedereen mijn opmerking was SARCASTiSCH bedoelt humor etc.

Helaas glijden we wel langzaam deze kant op dus hoelang ik dit nog sarcastisch kan zeggen?

Duck-man, ik vond 'm geweldig - de Direct Marketing grap aan het einde maakte het helemaal af :-)
Maar zoals je zelf al zegt, hoe lang zal dit nog herkenbaar zijn als sarcasme? Er zijn nu al hele volksstammen die zo echt praten en denken....
28-06-2010, 11:37 door Bert de Beveiliger
Door Anoniem: Jarenlang heb ik de extreem linkse en rechtse partijen in Europa als een bedreiging van onze rechtsstaat gezien. Nu deze partijen grotendeels zijn opgegaan - althans in Noord en West Europa - in kleinburgerlijke querulanten- en protestpartijen (zoals de SP en de PVV), dacht ik heel even in al mijn naïviteit van de grootste politieke bedreiging af te zijn. Nu weet ik dat de christelijke partijen en met name het CDA het grootste kankergezwel van omze samenleving vormen. Vanuit de kerkelijke en derhalve per definitie heimelijke/achterbakse werkwijze sluiten deze partijen - waarvan CDA een exponent is - in achterkamertjes allerlei foute, ondemocratische en tegen de rechtsstaat indruisende akkoorden ten koste van de burger.
Laten we de CDA'ers en andere christelijke misbruikers bestrijden met alle geoorloofde middelen en hun Duivels Pact teniet doen. .

Darn! Had je nou die communisten maar gesteund, die wisten toen al dat 'geloof opium van het volk' is. (Nee, niet 'voor' - 'van'). Die andere kleine nadeeltjes, och ja. Peanuts :-)
28-06-2010, 14:04 door Anoniem
http://www.privacybarometer.nl/


Links stemmen had kunnen helpen.
28-06-2010, 14:05 door Anoniem
Bevraag de heren eens, of laat je mening horen aan het CDA via TWITTER
28-06-2010, 15:29 door Bert de Beveiliger
Door Anoniem:
Bevraag de heren eens, of laat je mening horen aan het CDA via TWITTER

Hopeloos is dat, heb ik geprobeerd. Van de Camp rijdt op zn Harley (https://twitter.com/WimvandeCamp) en Peter van Dalen (https://twitter.com/eurofractie) doet aan d'n boerderie. Anti-Privacyzaken zet je gewoon een krabbel onder.

De rest doet zo te zien niet aan Twitter.
30-06-2010, 11:07 door Anoniem
Door AlexK:
Door Anoniem:
Bevraag de heren eens, of laat je mening horen aan het CDA via TWITTER

Hopeloos is dat, heb ik geprobeerd. Van de Camp rijdt op zn Harley (https://twitter.com/WimvandeCamp) en Peter van Dalen (https://twitter.com/eurofractie) doet aan d'n boerderie. Anti-Privacyzaken zet je gewoon een krabbel onder.

De rest doet zo te zien niet aan Twitter.


Jawel hoor.


http://twitter.com/kamerleden

http://kamertweets.nl/


Google voor meer
30-06-2010, 11:42 door Bert de Beveiliger
Door Anoniem:
Door AlexK:
Door Anoniem:
Bevraag de heren eens, of laat je mening horen aan het CDA via TWITTER

Hopeloos is dat, heb ik geprobeerd. Van de Camp rijdt op zn Harley (https://twitter.com/WimvandeCamp) en Peter van Dalen (https://twitter.com/eurofractie) doet aan d'n boerderie. Anti-Privacyzaken zet je gewoon een krabbel onder.

De rest doet zo te zien niet aan Twitter.


Jawel hoor.


http://twitter.com/kamerleden

http://kamertweets.nl/


Google voor meer


Ik bedoelde meer specifiek de andere 3 ondertekenaars.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.