image

GFI koopt anti-virusbedrijf Sunbelt Software

dinsdag 13 juli 2010, 15:30 door Redactie, 0 reacties

Beveiligingsbedrijf GFI Software heeft het Amerikaanse anti-virusbedrijf Sunbelt Software overgenomen. Hoeveel GFI voor de virusbestrijder heeft betaald is niet bekendgemaakt. De overname biedt GFI de mogelijkheid om de VIPRE-technologie te integreren met de eigen oplossingen voor e-mail en internet.

“We zien deze investering in Sunbelt en de VIPRE-technologie als een kans om onze afzetmarkt te vergroten, de software via ons internationale partnerkanaal te verspreiden en tegelijkertijd te bouwen aan onze positie op de consumentenmarkt. Deze overname heeft bovendien een positieve werking op de MKB-markt", zegt Walter Scott, CEO van GFI Software.

Aandeelhouders
Het softwaredistributie bedrijfsonderdeel van Sunbelt startte ruim zestien jaar geleden en werd gescheiden van het technologische deel van de organisatie. Voor het distributiegedeelte zoekt Sunbelt andere mogelijke strategische partnerships. Volgens Alex Eckelberry van Sunbelt, is de overname niet alleen goed voor aandeelhouders en personeel, maar ook voor klanten en partners.

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.