Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

Firefox 4 Beta

12-08-2010, 23:56 door Rubbertje, 7 reacties
Al geruime tijd is Firefox 4 Beta beschikbaar en ik ben benieuwd of er forumleden zijn die deze Beta gebruiken of gebruikt hebben en wat hun bevindingen zijn...

https://www.mozilla.com/en-US/firefox/beta/
Reacties (7)
18-08-2010, 15:12 door Anoniem
Ik heb het gebruikt, maar ben overgestapt op Chrome, want het start nog steeds traag op en je moet nog steeds Fx opnieuw opstarten na installeren of verwijderen extensie. En naam site is slecht te lezen op de tab als je Vista gebruikt. Het gebruikt ook iets meer geheugen dan Fx 3.6. En ik vind de kleurweergave te fel. Zwarte dikke letters zijn roodzwart ipv zwart. Kijk maar eens op autoweek.nl

Tip: als je de Feedbackknop wilt verwijderen klik dan op de oranje Fx-knop, ga naar addons en schakel de feedback extensie uit.
19-08-2010, 03:09 door Anoniem
Door Anoniem: Ik heb het gebruikt, maar ben overgestapt op Chrome, want het start nog steeds traag op en je moet nog steeds Fx opnieuw opstarten na installeren of verwijderen extensie. En naam site is slecht te lezen op de tab als je Vista gebruikt. Het gebruikt ook iets meer geheugen dan Fx 3.6. En ik vind de kleurweergave te fel. Zwarte dikke letters zijn roodzwart ipv zwart. Kijk maar eens op autoweek.nl

Tip: als je de Feedbackknop wilt verwijderen klik dan op de oranje Fx-knop, ga naar addons en schakel de feedback extensie uit.
Kijk, als je nou problemen hebt met de Firefox BETA, dan zou ik JUIST NIET de Feedback knop uit zetten.
Gewoon voor elk ding dat je goed vind en elk ding dat je niet goed vind een feedback sturen. Trek er een middagje voor uit.
Dan die knop uit, als je die feedback hebt gedaan.
Daar is die knop namelijk voor: Om de developers van Firefox uit te dagen iets met de problemen die jij met hun programma hebt te doen. Om het programma meer toegankelijk en gebruikersvriendelijk te maken.

Als jij niets zegt, ja.. je hebt er nu de kans voor. Als je het niet aangrijpt, moet je straks niet zeuren.
20-08-2010, 17:48 door Anoniem
Dat heb ik dus ook gedaan. Alle punten die ik noemde heb ik gerapporteerd via de feedbackknop.

Ik gaf die tip, omdat sommige gebruikers de feedbackknop probeerden te verwijderen via aanpassen, maar dat na herstart die knop er weer was. Op de manier die ik beschreef komt die feedbackknop niet meer terug.
25-08-2010, 13:09 door Anoniem
En Beta 4 van FF 4.0 is alweer uit.
25-08-2010, 15:33 door Anoniem
Het grootste probleem dat ik nu met firefox heb is dat de download manager afsluit zonder te kijken of er nog downloads bezig zijn.

Voor een recente patch kon ik die download manager gewoon laten draaien zonder hiervoor ook nog een firefox window open te moeten hebben, maar nu gaat dat dus niet meer. En ik zou niet weten hoe ik een plugin moet schrijven om het oude gedrag terug te krijgen.

ook gerapporteerd op bugzilla.
11-01-2011, 20:31 door Anoniem
wat een slechte prog die 4.0 beta 8 fire fox constant fout meldingen bah dat ze dit uit proberen
11-01-2011, 21:25 door Zipper306
Hier geen totaal geen foutmeldingen van Firefox 4beta8.
Firefox 4 Beta8 werkt hier probleemloos.
Je hebt Firefox 4beta8 tot wel bij Mozilla gedownload?
https://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html
Dat is de enige zekerheid dat er niet mee geknoeid is.
En helaas dat doen sommige website's die software versprijden.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.