image

Snoop Dogg en Symantec organiseren rapwedstrijd

donderdag 2 september 2010, 14:43 door Redactie, 4 reacties

Symantec en rapper Snoop Dogg hebben een wedstrijd georganiseerd waarbij deelnemers een anti-cybercrime video moeten insturen. De gelukkige winnaar krijgt twee kaartjes voor een concert van Snoop Dogg, een laptop en mag het management van de bekende rapper ontmoeten. Deelnemers van 'Hack is Whack' hebben tot 30 september de tijd om hun creatie op te sturen, inmiddels staan er vier video's op de website. In tegenstelling tot veel rapvideo's mag de inhoud niet 'obsceen, onzedelijk en lasterlijk' zijn.

Niet iedereen is even gecharmeerd over de poging van Symantec om via rap cybercrime te bestrijden en 'down' met de kids te zijn, zoals uit dit vernietigende commentaar blijkt.

Reacties (4)
02-09-2010, 20:21 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
02-09-2010, 23:01 door Anoniem
Leuke actie zal niet veel uit maken maar ik vind zulke dingen wel te waarderen in zulke grote artiesten.
03-09-2010, 00:02 door virusje
Wat heeft de rapper Snoop Dogg met cybercrime te maken??. Volgens mij is gewoon bij beide partijen de achterliggende gedachten om nog meer geld te verdienen. Dit heeft niks meer met cybercrime te maken. De bedoeling van al die bedrijven is uiteindelijk het streven naar macht en geld. Je hebt de gratis versies AVG en Avast etc maar je moet toch ergens mee beginnen eer wil je omzet gaan maken en als het een beetje meezit winst?.

De beste virusscanner blijft de eindgebruiker zelf.
03-09-2010, 08:59 door Anoniem
Weg met snoop dogg, erin met deltron 3030
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.