Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

Ghostery vertraagt mijn FF

07-09-2010, 19:57 door Rubbertje, 3 reacties
Vandaag heb ik mij mateloos geïrriteerd aan de traagheid van mijn browser. Ik besloot al mijn add-ons en plug-ins uit te schakelen en ze 1 voor 1 weer in te schakelen. Ik kwam tot de ontdekking dat Ghostery mijn browser enorm vertraagde. Zijn er meer mensen die hier last van hebben of hebben gehad? Ik heb Ghostery inmiddels verwijderd. Maar misschien dat iemand een oplossing heeft?
Reacties (3)
07-09-2010, 20:36 door Erwtensoep
Ik heb er geen last van, er is wel een Lite mode beschikbaar die alleen op de populairste trackers scant en ook wat minder diep, dat zal waarschijnlijk wel schelen. Maar zoals ik al zei merk ik niets, en ik heb alle diepere scan opties aan, dus misschien is het een een of ander conflict met andere addons of programma's, ik zou iig contact opnemen met de ontwikkelaar.
07-09-2010, 20:39 door Rubbertje
Door Erwtensoep: Ik heb er geen last van, er is wel een Lite mode beschikbaar die alleen op de populairste trackers scant en ook wat minder diep, dat zal waarschijnlijk wel schelen. Maar zoals ik al zei merk ik niets, en ik heb alle diepere scan opties aan, dus misschien is het een een of ander conflict met andere addons of programma's, ik zou iig contact opnemen met de ontwikkelaar.
Ik heb er nooit last van gehad, maar sinds ze update hebben uitgevoerd, is het echt een drama. Ik heb het maar verwijderd.
07-09-2010, 22:19 door johanw
Gelukkig dat ik altijd de originele installatiebestanden opsla (dat maken ze met FireFox wel lastig maar niet onmogelijk), zodat ik gewoon op 2.0.3 kan blijven en voor nieuwe installaties ook die versie kan gebruiken.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.