image

Toolkit maakt virale Facebook app kinderspel

woensdag 9 februari 2011, 01:02 door Redactie, 1 reacties

Er is een toolkit online verschenen waarmee iedereen kwaadaardige Facebook applicaties kan maken. De "Tinie app" kost een kleine twintig euro en bestaat uit een stap-voor-stap handleiding die gebruikers precies vertelt wat ze moeten doen. De gebruiker heeft geen enkele ervaring met het ontwikkelen van Facebook apps te hebben. Het volgen van de instructies volstaat om een eigen virale Facebook applicatie te ontwikkelen. De Tinie app zou ook gebruikt zijn voor het ontwikkelen van de “Profile Creeps” en “Creeper Tracker” apps, die het vorige week op Facebook-gebruikers hadden voorzien.

De "maker" van de app verdient uiteindelijk weer geld als Facebook-gebruikers die installeren en een online enquête volgen. Voor Facebook-gebruikers die zich tegen URLs en spam op hun profiel willen beschermen is er de gratis Defensio app, aldus beveiligingsbedrijf Websense.

Reacties (1)
09-02-2011, 13:18 door Anoniem
YAAAY !!! binnenkort komen er weer nieuwe banen. 100.000 nieuwe ontwikkeling bedrijven die zich gaan richten op facebook appz xD GL ALL !
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.