Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

computerproblemen

28-03-2011, 12:48 door ITAFG, 4 reacties
Beste Mensen,


Ik had een vraagje. Misschien hoort mijn vraag niet hier op de forum, maar ik weet dat er veel experts hier komen en de forum lezen.

Maar goed mijn vraag is dan, heeft iemand van jullie ervaring met deze site http://www.experts-exchange.com/ hier kan je namelijk een vraag stellen aan deskundige, over een computer probleem, maar je moet eerst een abonnement nemen van $100 per jaar dan pas kan je onbeperkt gebruiken van de service, omdat het een Amerikaans site vertrouw ik het niet zo...

Weten jullie misschien een andere site waar ik voor bepaalde computerproblemen terecht kan? Ik weet wel dat er veel forums zijn zolals http://tweakers.net/ waar ik mijn vraag kan stellen over computerproblemen, maar ik moet dan lang wachten tot iemand überhaupt een antwoord kan geven op mijn vraag.


Alvast bedankt voor jullie antwoord!


En mijn excuses dat ik mijn vraag op een security forum stel, dit doe ik namelijk omdat er veel experts hier komen, die serieuze antwoorden geven.


Groeten
Reacties (4)
28-03-2011, 13:15 door EDLIN
Ik ken die amerikaanse site niet.
In nederland zijn prima sites te vinden waar je met computerproblemen terecht kunt.
(gratis)
O.a deze twee.

http://pchelper.nl/content/

http://www.helpmij.nl/

De eerste is misschien wel de bekendste.
Ik heb zelf in het verleden vaak de tweede bezocht.
Er is daar heel veel computer kennis voorhanden.
28-03-2011, 13:17 door Anoniem
Heb je die site werkelijk nodig voor het oplossen van je problemen? Als je een beetje handig bent met Google vind je de oplossingen vaak sneller dan te vertrouwen op de bereidwillendheid van wat onbekenden. Ik ben namelijk een groot voorstander van de stelling dat jouw problemen niet uniek zijn en dat vast iemand in de wereld al een keer eerder dit probleem op Internet heeft gepost en besproken.
Geld betalen om antwoorden te krijgen waarvan je niet eens zeker weet of ze aan jouw kwaliteitseisen voldoen lijkt me wel erg voorbarig. Waar loop je bij je computerproblemen vaak tegenaan? Dan kunnen de overige lezers misschien wat hints geven voor websites waar je zonder te betalen advies kunt inwinnen. Betalen kan altijd nog.
28-03-2011, 13:24 door custoditus
Een goede bron vind ik de site's van het Stack Exchange netwerk. http://stackexchange.com/sites
Zelf heb ik alleen ervaring met http://stackoverflow.com/ en http://superuser.com/.

Antwoorden worden door middel van een puntensysteem gewaardeerd en de uitleg is vaak heel duidelijk.
28-03-2011, 15:32 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.