image

Hackertool BackTrack 5 op Motorola Xoom

woensdag 13 april 2011, 11:30 door Redactie, 3 reacties

De ontwikkelaars van de populaire hackertool BackTrack zijn bezig met een nieuwe versie, die ook op de Motorola Xoom werkt. Veel details over de nieuwe BackTrack zijn nog niet bekend, maar het is al wel duidelijk dat die waarschijnlijk ook op tablets met een ARM processor zal draaien. "Ons team heeft nog niet veel ervaring met het Android OS noch ARM hardware, maar zo ver, zo goed."

Of er tijdens de geplande BackTrack 5 release op 10 mei ook een versie voor ARM processoren verschijnt is nog onbekend. "We doen ons best." Wel is het ontwikkelteam van plan om binnen een aantal weken een ontwikkelversie uit te brengen, zodat Xoom-eigenaren zelf kunnen experimenteren. Op deze pagina zijn verschillende screenshots van de nieuwe BackTrack op een Xoom te zien.

Reacties (3)
13-04-2011, 15:12 door Anoniem
Ik kijk iig zeer uit naar de geupdate Backtrack 5.
Versie 4r2 doet het prima maar alleen maar i386 ondersteunen is nu wel achterhaald of de tools die je ondersteund zijn achterhaald. Meeste draait nu toch wel x86_64.
Als ze die 64 bit uitbrengen kan ik mijn nieuwe pc ook optimaal gaan gebruiken met mijn favo distro.
(fedora heeft ook een security spin maar ik heb liever backtrack ivm de kernel, packages en hoe alles in elkaar steekt, de andere penetration distro's vind ik maar slecht uitgevoerd of te veel missen).
13-04-2011, 19:42 door Anoniem
nog steeds hackertool??

dat is zooooo 1980

pen testingtool klinkt beter....damnn
07-05-2011, 19:29 door Anoniem
Ik heb al geheel de straat gehakt , zwijnegehakt met een beetje zout.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.