image

Win door Marty Roesch gesigneerd T-shirt

maandag 16 mei 2011, 14:03 door Redactie, 0 reacties

Marty Roesch is de oprichter van beveiligingsbedrijf Sourcefire en ontwikkelde het populaire open source Snort Intrusion Prevention en Detection Systeem. Snort wordt als de de facto standaard voor IDS/IPS technologie omschreven en heeft wereldwijd 400.000 geregistreerde gebruikers. Op 19 mei geeft Roesch een presentatie tijdens het Terach Network Security seminar in Tilburg.

Met bijna 20-jaar ervaring in netwerkbeveiliging heeft Roesch een duidelijke mening en visie over IT security. Security.nl zal Roesch interviewen, maar wil jullie, onze trouwe lezers, ook de gelegenheid geven om hem de nodige vragen te stellen. De tien leukste/beste/meest originele vragen ontvangen een door Marty Roesch gesigneerd Sourcefire T-shirt en een luxe Sourcefire pen. De allerbeste vraag ontvangt ook een Security.nl T-shirt.

Stuur je vraag naar redactie@security.nl. De vragen zijn tot en met donderdag 19 mei 17:00 uur in te sturen. Maandag 23 mei verschijnt het interview met Roesch online, plus de vragen die hij als beste heeft beoordeeld.

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.