image

"Anonymous rekruteert Duitse internetters"

vrijdag 27 mei 2011, 11:37 door Redactie, 5 reacties

Anonymous lijkt een campagne te zijn begonnen om Duitse internetgebruikers te werven. In verschillende video's wordt uitgelegd waar Anonymous voor staat, wat het in het verleden gedaan heeft en dat het tegen censuur en de Scientology kerk strijdt. Ten tijde van de aanvallen op verschillende websites eind vorig jaar, behoorde Duitsland tot één van de meest actieve landen. Ruim drieduizend Duitsers zouden de Low Orbit Ion Cannon Denial of Service-tool hebben gedownload.

"Ironisch genoeg is het in één video duidelijk dat de gesproken tekst een Google vertaling is. Het is raar dat ze niet eens een Duits lid hebben dat de tekst kon vertalen", zegt Rob Rachwald van beveiligingsbedrijf Imperva. Hij merkt op dat er geen nieuwe dreigingen in de video's worden besproken. "Ze proberen gewoon meer Duitsers erbij te krijgen."

Reacties (5)
27-05-2011, 16:15 door xy22
Door Redactie: "Ironisch genoeg is het in één video duidelijk dat de gesproken tekst een Google vertaling is. Het is raar dat ze niet eens een Duits lid hebben dat de tekst kon vertalen", zegt Rob Rachwald van beveiligingsbedrijf Imperva.
Of geen Duits lid dat er zin in heeft om zijn of haar stem online te hebben....


Denk overigens dat Anonymus alleen meer 'klikvee' wil werven voor LOIC(achtige)-aanvallen. geen 'echte hackers'; gezien het medium en de vrij uitgebreide uitleg over wie Anonymus 'is'.

Dat kan nog een mooie bende opleveren voor degenen die zouden willen gaan LOIC'en n.a.v. deze video:
http://www.security.nl/artikel/35436/1/3000_Nederlanders_betrokken_bij_WikiLeaks-aanvallen.html
http://www.security.nl/artikel/35455/1/Recherche_arresteert_19-jarige_wegens_aanval_OM.nl.html
27-05-2011, 18:29 door Anoniem
Dit is duidelijk geen google vertaling dusss..
28-05-2011, 11:10 door spatieman
Knap stukje vertaalwerk, weinig taal vouden.
28-05-2011, 20:07 door Anoniem
Het is niet vertaald door een Duits lid omdat ze niet willen dan Anonymous een "stem" krijgt. Zo ook voor tv dat Anonymous mensen niet zichtbaar op tv willen. Daar draait het allemaal om, het is niet fijn dat je gezien wordt als leider van een groep die eigenlijk geen leider heeft.
30-05-2011, 12:57 door NumesSanguis
Altijd gezeur over die taalfouten, is dat nou werkelijk het enige waar mensen opletten?
"Ik kan de inhoud begrijpen, maar omdat ik niks inhoudelijks te zeggen heb, ga ik maar iets over taalfouten beginnen", triest.
Ik heb alleen in de 2e en 3e Duits gehad en ik kon het grootste deel begrijpen, dus als zelfs ik het kan, dan kan elke Duitser het begrijpen met de taalvouden erin.
So what's the problem?
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.