image

IMF nieuw doelwit van Anonymous

vrijdag 3 juni 2011, 10:38 door Redactie, 7 reacties

Online actiegroep Anonymous heeft opgeroepen tot het uitvoeren van DDoS-aanvallen tegen de website van het Internationaal Monetair Fonds (IMF). De oproep komt vanwege de strenge eisen die het IMF in een nieuw gesloten akkoord aan Griekenland stelt. De actie wordt dan ook "Operation Greece" genoemd.

In een video verklaart Anonymous dat het met de nieuwe operatie corrupte politici wil ontmaskeren en dat banken mensen hun geld moeten teruggeven. Daarnaast vindt de actiegroep dat burgers over het nieuwe verdrag moeten stemmen. "De elite van het IMF blijft van de ellende van de Griekse bevolking profiteren."

De oproep bevat ook een link naar de LOIC DDoS-tool, voor het platleggen van het websites. Een IMF-woordvoerder zegt van de dreiging op de hoogte te zijn en dat er maatregelen genomen zijn.

Reacties (7)
03-06-2011, 12:35 door Anoniem
Deze actie lijkt mij een heel goede zaak.Het IMF is gewoon een door Amerika geleide instantie,d.w.z. de Amerikanen beapeln alles wat daar gebeurd,ook al zit daar een fransman aan het roer.
03-06-2011, 14:18 door Anoniem
Door Anoniem: Deze actie lijkt mij een heel goede zaak.Het IMF is gewoon een door Amerika geleide instantie,d.w.z. de Amerikanen beapeln alles wat daar gebeurd,ook al zit daar een fransman aan het roer.
En dat is gek want? Los Americanos betalen bijna 20% van het IMF, dus het is dan niet gek dat ze ook de meeste inspraak hebben hè. Bij de IMF is namelijk de hoeveelheid geld die je inlegt (de zogeheten quota's) bepalend voor je stemrecht, niet hoe goed je vriendjes bent met iemand die het toevallig directeur oid is.
03-06-2011, 22:45 door Anoniem
En om verder in te gaan op de comment van anoniem hierboven.

De quota's komen van de centrale banken van landen, de quota's zijn gebacked door de belastingtalers (het volk). Daarnaast zijn centrale banken private dus het publiek heeft geen stem of kennis in verdere zaken, behalve de losses te betalen (die er altijd zijn natuurlijk).

Dit gebeurde in de jaren 90 in argentinie. Gebeurt nu in griekenland. Landen kunnen de debt niet terugbetalen en dat is ook de bedoeling. Door dit op te lossen worden public properties (in griekenland worden eilanden genoemd) verkocht (privatized) en komen zo in handen van de superrijken, die al hun quota's in het IMF hadden via de private central banks die zij ownen.

Internet geeft je vrijheid.
Security is je vijand.

"He who sacrifices freedom for security deserves neither."
04-06-2011, 04:21 door Anoniem
Ze zijn helemaal gek geworden, laat griekenland zelf eens iets doen om uit de shit te raken.
Als het aan mij had gelegen hadden ze 0,0 gekregen met die instelling van afgelopen tijd.
De leden van anonymous mogen wat mij betreft allemaal vervolgd worden.
05-06-2011, 02:57 door Anoniem
Ik zou eerst eens de documentaire "Inside Job" bekijken voor je IMF aan valt. Daarna goed bedenken wat je gezien hebt en dan naar IMF wijzen.
05-06-2011, 17:53 door Anoniem
Dus Anonymus wilt het Griekse volk helpen? Ze worden toch steeds ambitieuzer... ze vergeten dat niet alleen de Griekse elite corrupt is. Corruptie en belastingen ontduiken doet het merendeel van de bevolking, het is een mentaliteitsprobleem.
Strenge eisen van welke instelling of land die hulp bieden zijn blijkbaar nodig om dit metaliteitsprobleem uit te bannen, gebeurd dit niet ziet de toekomst van Griekenland er bar slecht uit en de rest van de Europeanen gaat dit ook voelen.
13-06-2011, 13:31 door Anoniem
Europese banken hebben jarenlang leningen aan Griekenland verstrekt (Brussel!) waarbij o.a.Frankrijk de Grieken 2 vliegtuigen 'door de strot' hebben geduwd die ze niet nodig hadden.......en waarbij een hoop geld aan de stijkstok is blijven hangen ten gunste van Frankrijk. Het Griekse volk is de dupe, net als de bevolking van de andere Europese landen de dupe zijn van het gekonkel en geklooi van 'Brussel'! Neem die eens onder de loup hoe ze met ons (!) geld omgaan.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.