Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

Netneutraliteit

09-06-2011, 12:23 door SirDice, 9 reacties
Ik viel gisteravond bijna van m'n stoel!

http://webwereld.nl/nieuws/106927/regering-omarmt-wet-netneutraliteit.html

Ik zeg, ga zo door! Dit zijn wetten waar je trots op kan zijn.
Reacties (9)
09-06-2011, 13:49 door peanuty
yep, je verslikt jezelf bijna. (maar dan wel in een goed verhaal)
09-06-2011, 13:50 door peanuty
yep, je verslikt jezelf bijna. (maar dan wel in een goed verhaal)
09-06-2011, 13:55 door Mysterio
Ik snap niets van politiek. Het was de VVD zelf die dat niet wilde! Awel, staat ook in het artikel... maar inderdaad... Sweet!
09-06-2011, 14:30 door Anoniem
Top! Geweldig!
Beter is simpelweg onmogelijk. Waarschijnlijk komt dit door de invloed van Obama in ons land.
09-06-2011, 15:00 door EDLIN
De VVD had weinig keus want ze stonden alleen met hun voorstel.

Opmerkelijk is dat Eurocommissaris Neelie Kroes (ook VVD) zich ook duidelijk uitspreekt voor het behoud van de netneutraliteit.

Dat blijkt uit het kamerdebat van gisteren, waarvan hier -voor de liefhebbers- een samenvatting.(11min)
http://nos.nl/video/247050-kamer-steunt-netneutraliteit.html
09-06-2011, 15:03 door Preddie
Door Anoniem: Top! Geweldig!
Beter is simpelweg onmogelijk. Waarschijnlijk komt dit door de invloed van Obama in ons land.

De VS heeft alleen maar slechte invloed op NL en de standpunten inzake deze kwestie komen absoluut niet bij Obama vandaan ;)


Het zou ook een beetje ziek zijn als partij A een applicatie bouwt en de provider deze applicatie blokkeert en vervolgens geld gaat vragen voor het gebruik van een applicatie waar zij geen eigenaar van zijn.

Hoe zou dit in het echte leven gaan? je betaalt wegens belasting om gebruik te maken van de weg, vervolgens komen ze erachter dat de AH een populaire bestemming is om vervolgens de weg naar de AH af te sluiten en extra geld te vragen voor iedereen die naar de AH wil.

Dit zou natuurlijk invloed hebben op de inkomsten van AH en daarnaast zou het natuurlijk onterecht zijn om geld te vragen voor een dienst van een ander terwijl je feitelijk

De VVD had een standpunt waar ik absoluut niet bij kon... Internet providers hebben bestaansrecht door de contentmakers op het internet, zonder content hebben de providers niks te leveren. Feitelijk hebben de providers dus niks te verkopen zonder de content makers, zeker in de begin tijd van het internet was dit echt aan de orde. En ga nu eens bij u zelf naar; hoe vaak heeft u contentmakers horen klagen over het feit dat provider geld verdienen over hun rug en dat zij daar geld van terug willen zien, , persoonlijk nog nooit in de 20 jaar internet die ik heb mogen beleven.

Nu draaien de rollen langzaam om en de providers beginnen te klagen, totaal onterecht na mijn idee omdat zij deze ontwikkelingen al lang hebben aan moeten zien komen en hun business model hadden moeten aanpassen. Dit zelfde zie je in de entertainment industrie die weigert haar business model aan te passen en alleen maar loopt te klagen en de regering voor haar karretje wil spannen, sja en zeg nu zelf; is het eerlijk om 1 keer een liedje in te zingen en dan vervolgens je handje op te houden en het miljoenen keren te kopiëren, ik zeg van niet..... maar dat was tijd waar je in leefde. Men zal met de tijd mee moeten veranderen elke tijd bied zijn eigen mogelijkheden of je nu over de entertaiment industrie hebt of over providers..... ga mee met de tijd !
09-06-2011, 16:19 door Anoniem
De overheid wil natuurlijk iedereen kunnen afluisteren, in plaats van alleen die mensen die anders geld betalen om een afluisterbare app te mogen gebruiken. Daarom netneutraliteit.
22-06-2011, 11:54 door SirDice
22-06-2011, 12:08 door EDLIN
Hij riep nog: "Nee Nee" , maar het was al te laat...
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.