image

Anonymous geeft hacklessen op School4Lulz

woensdag 29 juni 2011, 12:51 door Redactie, 4 reacties

Het einde van LulzSec betekent niet het einde van de "Lulz", want internetbeweging Anonymous is School4Lulz gestart. De school biedt informatie over hackingtechnieken zoals SQL-injection en tools voor DDoS-aanvallen. Ook wordt er besproken hoe websites op beveiligingslekken zijn te controleren.

School4Lulz werd gehost op de website van Lolhackers.com, maar is daar inmiddels niet meer te vinden. Op Mediafire staat nog wel een link naar drie PDF-bestanden, met daarin een opgeslagen IRC-chat waarin de verschillende technieken worden behandeld.

Reacties (4)
29-06-2011, 16:07 door Anoniem
kijk en leer
29-06-2011, 17:38 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
29-06-2011, 19:45 door Anoniem
Posten over iets wat inmiddels alweer van het net verdwenen is...
klinkt als slechte propaganda om in dit geval het volk (de lezers) te beinvloeden (lees: LulzSec/Anonymous een slechte naam te bezorgen. ( omdat iemand in de redactie zo denkt/hun manier van doen niet goedkeurd ? )
De informatie die hun aanbieden kan je zo googlen, daar hebben de meeste skiddies anonymous echt niet voor nodig.
En de mensen die nog niet wisten hoe SQL injections/DDOS werken, die hadden er waarschijnlijk ook geen baat bij om het te weten, dus zorgt dit er eigenlijk weer voor dat Anonymous/Lulzsec weer een beetje in het slechte daglicht komt te staan.
Dit soort 'hacks' gebeuren toch al jaren, dit is toch geen nieuws meer?!
Komop Security-Council, laat dit soort berichtgeving lekker over aan de Telegraaf en publiceer is iets over hoe je dit soort dingen tegen kunt gaan, ipv bevooroordeeld te zijn.
Leer al die mensen nou juist is de goeie kant van het hacken, ipv ze boos te laten kijken naar organisaties zoals LulzSec.


(mods.. feel free to edit or delete.. zal me een rotzorg wezen, denk iig is na over wat ik zeg ;) - JustSimplyT )
02-07-2011, 02:27 door Anoniem
Door unbalanced: online kleuterschool.
Ook jij bent daar begonnen.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.