image

Gehackt Fox Twitter-account meldt dood Obama

maandag 4 juli 2011, 09:02 door Redactie, 0 reacties

Het Twitter-account van Fox News Politics is gehackt en voorzien van berichten over een dodelijke aanslag op president Barack Obama. De aanvaller, die zich "Th3 5scr1pt k1dd3s" noemt, veranderde het logo en plaatste een link naar zijn eigen Twitter-account. Dat account is inmiddels door Twitter offline gehaald.

In de eerste berichten die via het account werden verspreid, liet de aanvaller tegenover Anonymous weten dat "TheScriptKiddies" graag met het anti-sec initiatief wilden mee helpen. Het door hackerscollectief LulzSec gelanceerde initiatief om websites, databases en applicaties van overheden en bedrijven te hacken om zo vertrouwelijke documenten te vinden en te publiceren.

Drie kwartier geleden verscheen er een tweet dat men weer volledige toegang tot de e-mail en het Twitter-account had. Vervolgens verschenen er verschillende berichten over een aanslag op Barack Obama, waarbij de president vanwege verschillende schotwonden zou zijn overleden. Fox News Politics heeft ruim 33.000 volgers.

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.