image

League of Legends-ontwikkelaar gehackt

dinsdag 5 juli 2011, 10:20 door Redactie, 3 reacties

Riot Games, ontwikkelaar van de populaire online game League of Legends, is door nog onbekenden gehackt. In het spel toonden aanvallers links en berichten over "gratis" Riot Points en YouTube video's. Riot Points zijn de binnen het spel gebruikte betaalmiddel. De links bleken een keylogger te downloaden of naar een website te wijzen die dit probeert.

Verder zou het chatsysteem na het verschijnen van de links offline zijn gegaan. Precieze details ontbreken nog, maar op het forum wordt gesteld dat creditcardgegevens geen risico lopen, aangezien die niet op de servers worden bewaard.

Naast Riot Games werden de afgelopen weken verschillende andere gamebedrijven gehackt, waaronder Sony, Epic, Codemasters en BioWare en Sega.

Reacties (3)
06-07-2011, 10:39 door lolzo123
hey iedereen,
Ik was eergisteren LoL aan het spelen (beter bekend als Leage of Legends) een ik ging naar de store. En men laptop crashte
en nu is hij naar de zak hij start wel nog op en hij laad maar dan ik krijg altijd een blauw scherm met een error logg. En dan start mijn pc opnieuw op en zo blijft dat doorgaan kan iemand mij helpen?
(Ik denk dat mijn hardware kapot is want in de error logg gaat het over hardware =( . )
06-07-2011, 19:20 door Anoniem
je moet een paar knoppen indruken en dan kom je bij het reboot system welke knoppen dat zijn weet ik niet maar het werkt wel (nadeel is je bent al je bestanden kwijt)
07-07-2011, 05:45 door Anoniem
Zo te zien is je toetsenbord ook kapot aan het gaan.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.