image

Microsoft repareert 15 Windows en Office-lekken

vrijdag 9 september 2011, 09:57 door Redactie, 1 reacties

Microsoft zal aanstaande dinsdag vijf beveiligingsupdates voor vijftien beveiligingslekken in Windows, Office en Microsoft Server Software uitbrengen. De vijf updates zijn allemaal als "Belangrijk" bestempeld, en voorkomen in drie gevallen het uitvoeren van willekeurige code. De overige twee updates zorgen ervoor dat een aanvaller zijn rechten op het systeem niet kan verhogen.

Gebruikers en beheerders van Windows XP, Vista en Windows 7 krijgen dinsdag één patch te verwerken, terwijl er voor Server 2003 en Server 2008 twee updates verschijnen. Naast de twee Windows updates, verschijnen er ook drie voor Office. Twee van de Office-updates verhelpen ook kwetsbaarheden in Microsoft Server Software.

Reacties (1)
09-09-2011, 21:32 door Bitwiper
Het overzicht van de daadwerkelijke updates heeft Microsoft per ongeluk al even online gezet (d.w.z. de pagina waar de patches in detail op beschreven staan). Een overzicht met in elk geval criticality ratings vind je hier: http://isc.sans.org/diary/Early+Patch+Tuesday+Today+Microsoft+September+2011+Patches/11551.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.