image

Iran gaat Amerikaanse cyberaanvallen vergelden

vrijdag 30 september 2011, 12:36 door Redactie, 4 reacties

Iran zal cyberaanvallen door de Verenigde Staten of diens bondgenoten vergelden, aldus Brigade-generaal Ali Shadmani. Volgens de legerfunctionaris wordt het uitvoeren van cyberaanvallen tegen Iran een riskante aangelegenheid voor de VS.

Vijanden van het land zouden de afgelopen dertig jaar op economische, culturele, sociale en militaire vlakken hebben geprobeerd om de bewindvoerders omver te werpen, maar zonder succes, aldus Shadmani tijdens een interview met het Iraanse Staatspersbureau. Op wat voor manier Iran eventuele cyberaanvallen gaat vergelden liet de generaal niet weten.

Reacties (4)
30-09-2011, 13:53 door Anoniem
Gaan ze ook acties van de chinezen vergelden? Of van de Russen? Want dan wordt 't spoofen van een IP adres ineens weer een heel aantrekkelijke manier om de diplomatieke relaties wat onder druk te zetten....
30-09-2011, 16:09 door iamhere
Ok heren. We hebben het ip adres van de vijand. Het is ::1. Ik wil nu maximale vergelding.

+++ carrier lost +++

:)
30-09-2011, 16:26 door Anoniem
Beetje veel grootspraak voor een land dat z'n vergeldingsacties niet durft op te eisen en in plaats daarvan een zogenaamd allenig opererende student ten tonele brengt.

Voorlopig eisen ze helemaal niets op, en dat is wel zo slim, de VS en bondgenoten zullen niet lang wachten zodra ze een excuus hebben om actie te ondernemen.
30-09-2011, 16:37 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.